Fethiye'de anlamlı protokol

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Fethiye Kaymakamlığı arasında 'kamuya yararlı işte ücretsiz çalıştırılma' programına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

  • 1133
Fethiye'de anlamlı protokol
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Protokol imza törenine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürü Mustafa Ersoy ve İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel katıldı.
Yapılan protokol imza töreninin ardından kısa bir açıklamada bulunan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, " Dönem içerisinde okullarımız, sahillerimiz, koylarımız başta olmak üzere her bir yerde her bir derdimize derman oldukları için başsavcımızın, denetimli serbestlik müdürümüzün ve belediye personelimizin hassasiyetine canı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. Bu işbirliğinin devamı, bundan sonraki süreçte de bu etkinlikte ifade edildiği gibi koylarımızın temizlenmesi, yollarımız, ormanlarımızda yapılacak temizliklerden tutun da okullarımızın, camilerimizin boyanması ve temizliğine kadar her alanda yardımlarını görmeye devam ediyoruz. Yine Halk Eğitim müdürlüğüyle işbirliği içerisinde buradaki kardeşlerimizi hayata hazırlamak, daha yeni nitelikler, özellikler eklemek adına kurslar açıyoruz. Onun için biz şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün de protokolü imzaladık" ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker ise, "Daha önce de söylediğimiz gibi cezanın ıslah edilecek yanı da var, caydırıcılıktan ayrı olarak. Biz de denetimli serbestlik yükümlülerimizi kamuya yararlı bir işte çalıştırmak adına kaymakamlığımızla beraber protokol imzaladık. Sayın kaymakamımızın dediği gibi bundan önce gerek okullarda gerek koylarda sahil bölgesinde ve buna benzer her türlü etkinlikte biz yükümlülerimizi hem meslek edindirme adına, hem de topluma olan borçlarını bu şekilde ödemeleri adına alan açmaya çalışıyoruz. Böylelikle hem topluma daha faydalı bireyler olarak kendilerini bir nevi yeniliyorlar, diğer taraftan borçlarını ödüyorlar. Bu yönüyle bugüne kadar ki desteklerinden dolayı kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Fethiye'nin her türlü sorunlarına katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize. Biz sahil bölgesinde temizlikten, okul boyamasından, huzurevindeki bir etkinlikten tutun, yetiştirme yurdundaki bir faaliyete kadar her türlü katkıyı vermeye hazırız. Fethiye için, Fethiyeliler için. Küçükte olsa bir katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Bu yükümlülerimiz adına sevindirici bir olay. Bundan sonra da bu tarz faaliyetlerimiz olacak. Sayın müdürümüze ve personelimize de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme