Fethiye'de 43 yıllık lezzet sırrını açıkladı

Fethiye'de Dispanser Sokakta bulunan esnaf lokantası yerli ve yabancıların durak noktası haline geldi. 1981'den beri faaliyet gösteren lokanta fiyatlarıyla herkese hitap ediyor.

  • 4787
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de 43 yıllık lezzet sırrını açıkladı

43 yıllık lezzet sırrını açıkladı

Fethiye’nin en eski lokantalarından biri olan esnaf lokantası 1981’den beri faaliyet gösteriyor. Fethiye’nin ve çarşı esnafının sık sık ziyaret ettiği bu yer fiyatları açısından da tek fiyat kapsamında ilerliyor. İşletme sahibi     Memiş Duran şimdiye kadar fiyatlarını hep düşük tuttuğunu çünkü restoranı ne kadar dolu görürse o kadar mutlu olduğunu dile getirdi. Duran: “Her işi kendimiz yapmak zorunda kaldık, bu yüzden yorulduk. Fiyatlarımız gayet uygun çünkü benim hiçbir şeyde gözüm, çok hırsım olmadı. Burayı ne kadar dolu görürsem o kadar mutlu oluyorum. 3-5 kuruş para kazanıp, mutlu oluyorum” dedi.

43 yıllık lezzet sırrını açıkladı

“Galiba artık sonuna geliyoruz”

Eleman bulmakta zorlandıklarını ifade eden Duran mutfağa girip kendisinin yemek pişirdiğini söyledi. “Bu restoran 1981 yılından beri faaliyet gösteriyor. Çok köklü bir işletmedir. Ama galiba artık sonuna geliyoruz çünkü eleman bulmakta çok zorlanıyoruz. Mutfağa girip yemekte yapıyoruz, garson gibi servis de veriyoruz. İşin başında kendimiz olduğu için devamlı kalabalık oluyor”dedi.

43 yıllık lezzet sırrını açıkladı

 “Ölüdeniz’ de bir tavuk dürüme 500 TL verdim”

 Fiyatların üç tabak yemek 110 Türk lirasına sabitlediklerini belirten Duran zaman zaman fiyatlar değişiyor fakat hiçbir zaman uçuk rakamlar olmuyor dedi. Duran: “Fiyatlarımız uygun çünkü yiyen insanları düşünüyoruz. İnsanlar dışarda yemek yemeğe korkuyorlar. Bir arkadaşım geldi, Ölüdeniz’ de bir tavuk dürüme 500 TL verdim dedi. Üzüldüm. Neye göre hesap alıyorlar bilmiyorum” şeklinde konuştu.

43 yıllık lezzet sırrını açıkladı


 

Bakmadan Geçme