'Fethiye Çiftetellisi' klibi görücüye çıkıyor

Fethiye müzik dünyasının sevilen seslerinden Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumladı. Günümüzde eski popüler eserlerin cover yapılarak farklı tarzda yorumlanmasına Banu Büyüksolak da Fethiye Çiftetellisi ile katıldı. Haftalar süren çekimler tamamlanırken, sanatçı Banu Büyüksolak SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret ederek çekimler hakkında bilgiler aktardı. Büyüksolak ' Fethiye'de milli marş gibi herkesin söylediği güzel parçamızı biraz daha değiştirerek daha güzel bir şekilde revize ederek izleyenlere sunmak istedik' dedi.

  • 2185
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Fethiye Çiftetellisi' klibi görücüye çıkıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu projeyle Fethiye Çiftetellisi'nin yepyeni yorumuyla barların, diskoların, clup ve plajların vazgeçilmezi listesine girmesi hedeflenirken Fethiye ve çevresinin tanıtımı da sağlanacak. Proje ile özel mekanlarda yapılan çekimlere Fethiyespor'un iki futbolcusu da katılmıştı. Banu Büyüksolak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret ederek projenin tamamlandığını bildirdi. Büyüksolak "Güzel, zorlu bir o kadar da keyifli bir süreçten geçtik. Güzel bir iş başardığımıza inanıyorum. Yarın NetD'de tüm müzikseverlerin karşısında olacağız. Bu proje baya bir düşünce sonucunda meydana geldi. Ülke olarak kötü süreçlerden geçiyoruz. İnsanları biraz daha nasıl keyiflendirebiliriz, neler katabilirizin peşine düştüm. Fethiye'ye milli marş olan güzel parçamızı biraz daha değiştirerek daha güzel bir şekilde revize ederek izleyenlere sunmak istedik. Projede, Fethiyemizin tüm etnik, doğal, aklınıza gelebilecek kültürel her şeyini baz aldık. Her yerde güzel çekimlerimizi gerçekleştirdik. Bu projeye başlarken tüm isteğim etnik ve kültürel değerlerimize sahip çıkıp yaşatabilmek, daha sonraki nesle daha farklı bir şekilde yansıtabilmekti. Başarılı olduğumuza inanıyorum. Gerisi Fethiyemiz'e, halkımıza kalmış bir durum. Desteklerini bekliyorum" dedi.
DEVAMI GELECEK
Sanatçı Büyüksolak, "Projelerimizin devamı gelecek" diyerek "Her şey bir parçayla bitmeyecek. Bu bizim başlangıcımız olacak diyebilirim. Güzel fikirler, güzel projeler var. Bu çalışmamız yarın NetD'de yayınlanacak. Bununla birlikte tüm sosyal medyada, dijital platformlarda klibimizi görecekler" diye konuştu.  
 

'Fethiye Çiftetellisi' klibi görücüye çıkıyor
'Fethiye Çiftetellisi' klibi görücüye çıkıyor

Bakmadan Geçme