• Haberler
  • Turizm
  • Fethiye Büyük Samanlık Plajı, tatilcilerin favorisi oldu

Fethiye Büyük Samanlık Plajı, tatilcilerin favorisi oldu

Fethiye'de Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin işlettiği ve liseli öğrencilerin mesleğe hazırlandığı mavi bayraklı plaj, yoğun bir sezon geçirerek ziyaretçi akınına uğradı.

  • 2781
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye Büyük Samanlık Plajı, tatilcilerin favorisi oldu

Fethiye Büyük Samanlık Plajı, tatilcilerin favorisi oldu

Fethiye Kaymakamlığı ile yapılan protokol sonrasında Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tahsis edilen Büyük Samanlık Plajı ile ilgili açıklamalarda bulunan usta öğretici Hakan Köse, “Bu sezon çok yoğun ve çok güzel geçti, misafirlerimizin hepsine bizi tercih ettikleri için ayrıca teşekkür ederiz. Hala gördüğünüz gibi yoğun bir şekilde devam etmekteyiz. Temmuz ve ağustos ayı da çok yoğun bir şekilde geçti, eylül de aynı şekilde. Misafirlerimiz hala bizi tercih ediyor. Öğrencilerimizle birlikte bu sezonu kazasız belasız ve çok iyi bir şekilde atlattık inşallah.” İfadelerini kullandı.  

Fethiye Büyük Samanlık Plajı, tatilcilerin favorisi oldu

Mavi bayraklı Büyük Samanlık Plajı’nın öğrenciler için çok büyük bir tecrübe olduğunu ve öğrencilerin mezun olduktan sonra kendilerini çok iyi temsil edeceklerine inandıklarını ifade eden Köse, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Plajımız 4 yıldan beridir mavi bayraklı bir plaj olarak devam etmektedir ve en iyi, temiz, güvenilir olacak şekilde hizmet vermekteyiz.”

Fethiye Büyük Samanlık Plajı, tatilcilerin favorisi olduFethiye Büyük Samanlık Plajı, tatilcilerin favorisi oldu

Yorumlar 2
ETEM SEVİK 09 Eylül 2024 12:46

Konuk Sosyal Bilimci ve Yazar Cehaletin pahası, kişilerine gerçektir ve onlara çok daha fazla zarar verir. Benim birileriyle bir aradayken konuşulmasından bile yüz çevirip, rahatsızlık duyacağım ve çok çirkin, hadsiz ve haksız bulacağım, utanılacak durumlarını ve devamında yapılan işlemlerini toptan reddedeceğim ve de her koşuluna itiraz ederek, hayır diyeceğim utanmazca ve aymazca yapılan kepazelikleri, gurur edası takınarak ve severek yapan şarlatanları ben affetmem ve insan olan kimsede affetmez, affetmeyecektir.

ertan 05 Eylül 2024 22:49

rezalet evcil hayvan düşmanları küçük ırk köpeğim vardı almadılar

Bakmadan Geçme