Fethiye Bilsem Öğrencileri Pandemide Proje Yapıyor

English Beyond Ability (EBA) eTwinning proje ekibi pandemide üretilen ortak ürünleri online toplantı ile değerlendirdi.

  • 3958

Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi Müdür yardımcısı Işıl İlkem Erenoğlu’nun danışmanlığında Web 2.0 atölyesi öğrencileri ile yürütülen English Beyond Ability (EBA) isimli eTwinning projesi ile 5. sınıf öğrencilerine yönelik İngilizce içerik hazırlandı. Öğrencilerin dijital okuryazarlık becerilerinin desteklendiği projede öğrenciler ders konularıyla ilgili çeşitli eğitim materyalleri hazırlamaya teşvik edildi.
Uluslararası ortaklı projede 33 kurum danışman öğretmen ve öğrencileriyle projede yer aldı. Covid-19 pandemisinin başlamasıyla birlikte evde kaldığımız günlerde öğrenci materyalleri birleştirilerek kitap haline getirildi ve İngilizce öğretiminde gerekli olan dört temel beceriye hitap edecek ders kitapları ortaya konuldu. 
Proje sonu kapanış webinarında öğrencilerle son kez bir araya gelindi ve proje ortaklarından Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi İngilizce danışmanı Özgen Şahin Bektaş ve proje öğrencileri ağırlandı. Projede üretilen bir diğer ortak ürün olan Dijital Oyunlar kitabı tanıtılarak online yarışma düzenlendi.
Proje boyunca yapılan tüm çalışmalar için öğrencilere teşekkür edilip proje katılım sertifika töreni düzenlenerek oturuma son verildi.

Bakmadan Geçme