Fethiye Belediyespor farkla kazandı, 90-74

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 7. haftada kendi evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Üstün bir oyunla rakibini 90-74 mağlup eden Fethiye temsilcisi, 2. galibiyetini aldı.

  • 519
Fethiye Belediyespor farkla kazandı, 90-74
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Sertan Kırklar yönetirken, yardımcılıklarını Muhammet Murat Zafer ve Yarkın Keskin yaptı. Fethiye Belediyespor maça Antino Jackson, Ozan Dilik, Ogün Sevinç, William Daniels, Engin Kalkan ilk beşi ile başladı. Mersin Büyükşehir Belediyespor ise Jamelle Hagins, Deniz Çevik, Polat Kaya, Gökhan Yazıcıoğlu ve Barış Özkan ilk beşi ile parkedeki yerini aldı.
İlk periyot karşılıklı sayılarla başladı. Konuk takım Jamelle Hagins ile sayılar bulurken, Fethiye Belediyespor ise William Daniels ile sayılar üretti. Savunmada etkili olan Fethiye, rakibini top kayıplarına zorladı. Bulduğu üst üste sayılarla Fethiye Belediyespor farkı açtı. Konuk takımda oyuna kenarından dahil olan Travis Washington’ın üçlükleri ile farkı azaltsa da tempoyu artıran Fethiye Belediyespor, çeyreği 30-24 önde geçti.
İkinci periyotta da etkili oyununu devam ettiren Fethiye Belediyespor, kazandığı toplar ve savunma ribauntlarının ardından; hızlı ataklarda sayılar üretti. Mersin temsilcisi zaman zaman tempo bulup üst üste sayılar atsa da Fethiye Belediyespor savunması karşısında istediği çıkışı yakalayamadı. Bu periyodu Fethiye, 49-38 önde kapattı.
Üçüncü periyotta da oyun aynı kararlılıkla mücadelesini sürdüren Fethiye Belediyespor, Antino Jackson ve William Daniels ikilisiyle skor üretmeye devam etti. Mersin Büyükşehir Belediyespor takımı Jamelle Hagins ve Travis Washington’ın sayıları ile oyuna tutunmaya çalışsa da temsilcimiz çeyreği 74-54 önde tamamladı.
Dördüncü periyotta da rakibi karşısında üstün olan Fethiye Belediyespor, karşılaşmadan 90-74 üstün ayrıldı. Fethiye Belediyespor’da 27 sayı atan William Daniels 27 sayı ile hem maçın en skoreri oldu hem de galibiyette önemli pay sahibi oldu. Fethiye temsilcisinde Antino Jackson 13, Ozan Dilik de 10 sayı ile oynadı. Mersin Büyükşehir Belediyespor takımında Jamelle Hagins 22, Travis Washington 18 ve Gökhan Yazıcıoğlu 12 sayı kaydetti.

Fethiye Belediyespor farkla kazandı, 90-74
Fethiye Belediyespor farkla kazandı, 90-74

Bakmadan Geçme