Fethiye Belediyespor Alkım Ay ile devam edecek

2019-2020 basketbol sezonunun yarım kalması nedeniyle Süper Lig kapısından dönen Fethiye Belediyespor basketbol takımı yeni sezonda da Başantrenör olarak Alkım Ay ile devam etme kararı aldı.

  • 1590
Fethiye Belediyespor Alkım Ay ile devam edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Geçtiğimiz sezon oynanan 24 maçta 19 galibiyet alarak sezonun oynanabilen 12 haftasını lider geçen ve tüm basketbol camiasının sempatisini kazanan Fethiye Belediyespor bu sezon da yoluna Alkım Ay ile devam edeceği bildirildi. Başantrenör Alkım Ay yaptığı açıklamada, “Çok güzel devam eden bir sezonun pandemiden dolayı iptal edilmesi hepimizi üzdü. Önümüzdeki sezon öncesi Fethiye Belediye Başkanı Sayın Alim Karaca ve yönetim kurulumuz beni bu göreve layık gördüler. Kendi memleketimde olduğum için çok mutluyum. Fethiye Belediyespor ailesinin de bir mensubu olduğum için gurur duyuyorum. Bana gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim” dedi.

Yeni sezon için startın verildiğini kaydeden Başantrenör Ay, “Aynı ruhla sloganıyla resmi olarak startımızı verdik. Sezon ile ilgili hem rakiplerimizi hem de oyuncularla ilgili analiz çalışmalarını yapıyoruz. Değişik bir Türkiye Basketbol Ligi bizi bekliyor. Çünkü diğer takımlarda ciddi bir ekip kurmaya çalışıyorlar. Pandemi döneminde bütçelerin yükseldiğini söyleyebiliriz. Ligin gidişatı ve diğer takımların transferlerine göre bir takım kurmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde taraftarlarımıza güzel sürprizlerimiz olacak. Yine onların gurur duyduğu, sahada mücadele eden bir takım kurmak istiyoruz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Transferlerimiz yönetimimize sunduğumuz raporlar doğrultusunda yapılacak. Ligin gidişatı ve rakiplerimizin transferleri doğrultusunda alternatifli bir kadro kurmaya gayret ediyoruz. Umarım sağlıklı bir şekilde sezon tamamlanır” diye konuştu. 

Başantrenör Alkım Ay, daha önce Muğla Ormanspor, Fethiye Gençlikspor ve Fethiye Basketbol’da başantrenör olarak görev almıştı. Alkım Ay, Fethiye Belediyespor'dan önce Bornova Belediyespor’da görev yapıyordu. Fethiye Belediyespor, basketbol otoriteleri tarafından bu sezon da Türkiye Basketbol Ligi’nin iddialı takımları arasında gösterilirken, takımdan ayrılacak ve katılacak oyuncular merakla bekleniyor. 
 

Fethiye Belediyespor Alkım Ay ile devam edecek
Fethiye Belediyespor Alkım Ay ile devam edecek
Fethiye Belediyespor Alkım Ay ile devam edecek

Bakmadan Geçme