Fethiye Belediyesi'nden Yılbaşı Akşamı Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve Belediye Meclis Üyesi Mürüvet Başıhoş ilçedeki Fethiye Devlet Hastanesi, Kadın Konuk Evi, Erkek Yetiştirme Yurdu, Fethiye Huzurevi, Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi, Fethiye Günlükbaşı Karakolu, Bölge Trafik Denetleme Amirliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, 112 acil servis ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve hediyeler dağıttı.

  • 1830
Fethiye Belediyesi'nden Yılbaşı Akşamı Anlamlı Ziyaretler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gittiği her bölgede vatandaşların ilgisiyle karşılanan Başkan Yardımcısı Bolelli ve Meclis Üyesi Mürüvet Başıhoş kurumlardaki vatandaşlar ve personeller ile bol bol fotoğraf çekindi. 
Fethiye Devlet Hastanesi, Fethiye Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Merkezi, Günlükbaşı Karakolu, Bölge Trafik Amirliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Fethiye Belediyesi Zabıta ekiplerini Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ziyaret etti. Kadın Konuk Evi, Fethiye Huzurevi, Erkek Yetiştirme Yurdu ve 112 acil servisi ise Meclis Üyesi Mürüvet Başıhoş ziyaret gerçekleştirdi. 

Meclis Üyesi Mürüvet Başıhoş, tüm kurumlardaki misafir ve personellere hediyeleri takdim ettiklerini belirterek, kurum yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Huzurevi’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında duygusal anlar da yaşadığını ifade eden Başıhoş, tüm Fethiye halkının yeni yılını kutladı.


Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ise, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte Engelsiz Yaşam Merkezi’mizi, Günlükbaşı Karakolu’nu, Fethiye Devlet Hastanesi’nde görev yapmakta olan arkadaşlarımızı, hastaları ve hasta yakınlarını, Bölge Trafik Amirliği’ni, İtfaiye ve Zabıta ekiplerimizi ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladık. Bu fırsatla ben tüm vatandaşlarımızın 2020 yılında huzur ve barış içinde olmalarını, sağlık ve mutluluk içerisinde yeni bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.

Dağıtılan hediyelerin içerisinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın mesajının yer aldığı kartpostal yer aldı. Mesajda şu ifadeler yer verildi; “Sevgili Yurttaşlarım,
 
Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
 
Hepimiz yeni bir yıla girerken daha huzurlu, daha özgür ve elbette daha mutlu bir yıl yaşamayı arzu ediyoruz. Çevremize, sevdiklerimize, dostlarımıza iyi bir yıl geçirmeleri için güzel sözlerle süslediğimiz dileklerimizi iletmeye çalışıyoruz.
 
Hemen söylemeliyim ki; birlikte yaşayıp tükettiğimiz 2019 yılında üzüldüğümüz, kaygılandığımız günler kadar mutluluğu, sevinci ve gururu birlikte yaşadığımız günler de oldu. Sadece olumsuzlukları söyleyip, sorunlardan şikâyet etmek yerine, onları çözmeye çalışan, en zor koşullarda dahi umuda sarılmayı başaran bir yaşam anlayışını benimsiyorum.
 
Olumlu ya da olumsuz bütün yaşananları bir lütuf, bir kazanç ve yaratanın bir rahmeti olarak görüyorum ve hiç kuşkusuz ben de 2020 yılının hepimize, ülke insanımıza, bütün insanlık âlemine huzur, barış ve bereket getiren, herkesin hayallerinin, umutlarının gerçekleşeceği, bir yıl olmasını diliyorum.
 
Kendimizle ilgili, ülkemizle ve hatta dünyamızla ilgili iyi dileklerimizi dile getirirken, bu dileklerin yerine gelmesi için büyük bir inançla dua ederken hepimize düşen görevler olduğunu asla unutmayalım.
 
Ülkemizde huzurlu ve güvenli bir yaşam ortamının oluşması, yoksulluk ve işsizliğin önlenmesi, adil bir yargı sistemine sahip olma arzusu, benim gibi bütün yurttaşlarımın da en önde gelen beklentilerimiz olduğunu biliyorum.
 
Bu beklentiler, aynı zamanda barış içinde birlikte yaşama talebinin, hiçbir ayrım gözetmeksizin aynı toprağa ve bayrağa bağlı olma isteğinin, sevgi ve yurttaşlık bağıyla bağlanma arzusunun en temel göstergeleridir.
 
Hepimizi bir arada tutan sevgi ve güven bağlarının daha da güçlenerek, birlik ve bütünlük içinde toplumumuzu çok daha ileriye götürecek bir umudu yüreğimde taşıyarak yeni yılınızı kutluyorum.
 
2020 Yılının hepimize huzur, esenlik ve hayır getirmesini diliyorum.
 

Bakmadan Geçme