Fethiye Belediyesinden Şehitlere Saygı, Konser Ertelendi!

Fethiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da usta sanatçılar Barış Manço ve Cem Karaca'yı anmak için tertip edilen konser, şehitlerimize saygı nedeniyle 13 Şubat Perşembe gününe ertelendi. 

  • 2081
Fethiye Belediyesinden Şehitlere Saygı, Konser Ertelendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde İdlib’de rejim güçlerinin gerçekleştirdiği hain saldırıda 7 askerimiz ve 1 tır şoförü şehit olmuştu. Bu saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Halil Demir, Uzman Çavuş Serkan Deprem, Uzman Çavuş Gökhan Orhan, Ulaştırma Uzman Çavuş Uğur Katran, Uzman Onbaşı Onur Şükrü Özler, Piyade Uzman Onbaşı Kadir Yıldız, Şehit Uzman Çavuş Uğur Kurt ve tır şoförü İsmail Akatay anısına programın iptal edildiği bildirildi. Bu duyarlı davranış vatandaşların takdirini kazandı. 

13 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinlikte Barış Manço ve Cem Karaca şarkıları Mustafa Selçukoğlu, Yeşim Saraç, Adem Kazan, Damla İkizler, Ali Tunç, Sude Karaca, Osman Batur Keser, Mustafa Mert ve Fethiye Belediyesi Kent Orkestrası tarafından seslendirilecek. Usta sanatçıların eserlerinin seslendirileceği organizasyona yoğun bir katılım bekleniyor. 

Bakmadan Geçme