FETHİYE BELEDİYESİ ŞİRKETİNDEN ÇALIŞANLARA JEST

Fethiye Belediyesi'ne bağlı Belediye Hizmetleri Turizm Ticaret A.Ş. yönetimi çalışanlarına bayram jesti yapıyor.

  • 804
FETHİYE BELEDİYESİ ŞİRKETİNDEN ÇALIŞANLARA JEST
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Bakanlar Kurulu’nda alınan kararla memurların Temmuz maaşlarının Kurban Bayramından hemen önce 8 Temmuz'da ödeneceği açıklanmıştı. Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. Şirketi yönetimi de aynı şekilde şirket bünyesinde çalışan personelin 15 Temmuz’da ödenmesi gereken maaşlarının erken ödeneceğini ve çalışanların Kurban bayramına Temmuz maaşları yatmış olarak gireceklerini duyurdu.
Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Türkiye son aylarda çok ağır bir ekonomik süreçten geçiyor. Tüm mutfaklarda, tüm evlerde, her yerde adeta bir yangın var. Piyasalarda yaşanan bu yangından doğal olarak Belediyemiz de olumsuz etkileniyor. Projelerimizde kullandığımız pek çok malzemenin ve aracın fiyatları son birkaç ayda 3 kat, 4 kat arttı. Artan maliyetlere ve çeşitli sıkıntılara rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz.
 Tüm belediye personelimize bu zorlu ekonomi şartlarda, zaman zaman 40 dereceyi bulan güneş altında fedakarca çalışmalarından ötürü tekrar teşekkür etmek istiyorum. Keşke ekonomik imkanlarımız elverse de, emekçi kardeşlerimizin her birinin maaşlarını sokakta yaşanan gerçek enflasyon oranında hemen artırabilsek.
Halen Belediye Hizmetleri Turizm Ticaret A.Ş. bünyesinde 735’i KHK’lı, 32’si büro personeli, 77’si İnlice plaj personeli olmak üzere 844 çalışanımız var. Belediye ve şirket yönetimi olarak bu arkadaşlarımıza küçük bir jest yaparak Temmuz ayı maaşlarını birkaç gün önce yatıracağız. 
Bu vesileyle,  tüm Belediye personelimizin Kurban bayramını şimdiden kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle beraber nice bayramlara erişmelerini diliyorum.”  dedi.
FETHİYE BELEDİYESİ ŞİRKETİNDEN ÇALIŞANLARA JESTFETHİYE BELEDİYESİ ŞİRKETİNDEN ÇALIŞANLARA JEST

Bakmadan Geçme