Fethiye Belediyesinden sağlık çalışanlarına vefa

Korona virüs salgını nedeni ile hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına vefa örneği gösteren Fethiye Belediyesi saygı anıtı yaptırdı. Anıtın açılışının 15 Nisan Perşembe günü saat 12:30'da tören ile yapılacağı bildirildi. 

  • 1853
Fethiye Belediyesinden sağlık çalışanlarına vefa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgınında büyük özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarından doktor ve hemşireler bu mücadelede hayatını da kaybetmişti. 
Türkiye’de hayatını kaybeden doktor ve sağlık çalışanlarına vefa örneği gösteren Fethiye Belediyesi hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına Fethiye’de Cahit Gündüz Caddesi Dr. Atilla Orhan parkında saygı anıtı yaptırdı. Saygı anıtında hayatını kaybeden Türkiye’deki tüm doktor ve sağlık çalışanlarının isimleri de yer alırken anıt üzerinde “Korona virüs (covid-19) salgınında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza saygı ve minnetle” ifadeleri de yer aldı. Hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımız anısına yaptırılan saygı anıtının açılış töreninin15 Nisan Perşembe günü saat 12:30’da Cahit Gündüz Caddesi Dr. Atilla Orhan Parkında yapılacağını belirten Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Saygı Anıtı açılış törenimiz pandemi tedbirleri alınarak gerçekleştirilecektir” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme