Fethiye Belediyesi'nden Ölüdeniz'e Müdahale

Türk turizminin en önemli merkezlerinden birisi olan Fethiye'nin incisi Ölüdeniz'de izinsiz kurulan çadırlara Fethiye Belediyesi'nce müdahale edildi.

  • 4569

Ölüdeniz Belcekız Plajı’nda çevre kirliliği yapan, çevreye kötü koku yayan, görüntü kirliliğine sebebiyet veren çadırlar; Fethiye Belediyesi zabıta ekiplerince kaldırıldı. 

Fethiye Belediyesi'nden Ölüdeniz'e Müdahale
Her yıl onbinlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Ölüdeniz’de, Fethiye Belediyesi timleri ile jandarma kolluk kuvvetleri sahillerde müştereken çalışmaya devam ediyorlar. Ekipler tüm uyarılara ve yaptırımlara rağmen, kontrolsüz biçimde çadır kurmayı sürdüren kampçılar için denetimlerini sıklaştırdılar. Yapılan denetimlerde kampçılara konuyla ilgili yasal düzenlemeler hatırlatıldı ve ardından çadırların kaldırılması istendi. Bölgede, Fethiye Belediyesi ekipleri ile jandarma kolluk kuvvetlerinin ortak çalışmasıyla 30’dan fazla çadır kaldırıldı.

ÖZEL HABER
Yorumlar 2
İlyas yeşilbaş 13 Ağustos 2024 23:55

Belediye samimi olsa bölgeye çöp konteyneri ve WC duşa kabin yapar halk faydalanır, birileri şikayet ediyor paralı yerlere dolaylı yönlendirme yazık. Sorsan halka hizmet yemezler.

Ozan Demircioğlu 13 Ağustos 2024 19:46

"çevre kirliliği yapan, çevreye kötü koku yayan, görüntü kirliliğine sebebiyet veren çadırlar" Bu cümle haberciliğin hangi ilkesine dayanarak yazıldı Murat bey? Veya hangi bilgi? Not: Orada çadır kuran biri değilim üniversite çalışanıyım.

Bakmadan Geçme