Fethiye Belediyesi ile İngiliz hayırseverler el ele

Bir süredir özel temasları çerçevesinde Fethiye'de bulunan Liverpool eski Belediye Başkanı (Lord Mayor of Liverpool) Anna Rothery ile uzun yıllardır Fethiye'de yaşayan, sosyal medyada 16.000'den fazla takipçisi bulunan Fethiye Times'in genel direktörü Lyn Ward Fethiye Belediyesi'ne bir ziyarette bulundular.

  • 999
Fethiye Belediyesi ile İngiliz hayırseverler el ele
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaret kapsamında, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Rıza Kıroğlu ve ilgili diğer belediye personelinin katıldığı bir görüşme gerçekleştirildi.Fethiye Belediyesi ile İngiliz hayırseverler elele
Görüşmede Liverpool eski Belediye Başkanı (Lord Mayor of Liverpool) Anna Rothery “halen Liverpool Belediye Meclisi’nde politika yapmaya devam ettiğini, önümüzdeki seçimlerde Liverpool Belediye Başkanlığı için adaylığını koyabileceğini, gerçek bir Türk dostu olarak çok sevdiği Fethiye’de bir mülk satın aldığını ve bundan sonra yılın belirli bir kısmını Fethiye’de geçireceğini, önümüzdeki süreçte gerek Türkiye’de, gerekse İngiltere’de bulunduğu zamanlarda Fethiye için çalışmaya devam edeceğini” ifade etti.
Fethiye Times direktörü Lyn Ward ise “Alim Karaca’nın başkan seçilmesinden sonra Belediye yönetimi ile ilişkilerinde önemli bir ivme yakaladıklarını, çeşitli sosyal ve kültürel konularda işbirliği yaptıklarını” belirtti. Lyn Ward ayrıca “bu ziyaretlerinde, Ramazan ayı münasebetiyle, Fethiye Belediyesi ile yeni bir işbirliği yapmak istediklerini, Fethiye’de yaşayan pekçok Birleşik Krallık vatandaşının ihtiyaç sahibi Türk komşularına yardımcı olmak istediklerini, ancak bu işbirliğinin Fethiye Belediyesi ile koordineli yapılmasının insanlarda güven ortamını pekiştireceğini” söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ise konuya ilişkin olarak şunları kaydetti: “gerçek bir Türk dostu olan Liverpool eski Belediye Başkanı Anna Rothery’i bir kez daha Fethiye’de ve Belediyemizde görmekten dolayı çok mutluyuz. Lyn Ward da zaten bizim her zaman yakın işbirliğinde bulunduğumuz, gerçek bir dostumuz. Kendisinden Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bir kampanya düzenlemek istediklerini duyunca çok memnun olduk. Hem İngiliz dostlarımızın, hem de Türk hayırseverlerin kendilerinin belirlediği birkaç süpermarketten temin edebilecekleri Ramazan paketlerini bizler de Belediye olarak teslim alıp gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağız. Ayrıca, hayırseverlerin başka marketlerden alacakları yardım kolilerini Belediyemize getirmeleri halinde de bunların dağıtımını biz yapabiliriz. Bu kampanyaya Fethiye halkının gereken desteği vereceğine inancım tam. 
Ayrıca, sayın Anna Rothery ile de bu ve benzeri kampanyalar için fikir alışverişinde bulunduk. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte kendisi üzerinden Liverpool ile çeşitli konularda işbirliği geliştireceğiz.”
YARDIM NOKTALARI
Kampanya çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Ramazan kolisi yardımında bulunmak isteyen hayırsever kişiler Tuzla civarında Mustafa Kemal Bulvarı No:4,  Babataşı civarında 731/1. Sk No:72, Akarca mahallesinde Yerguzlar Cad. No:2/A-2/B, Foça civarında Barış Manço Bulvarı No:112 adresindeki Migros mağazalarından, Ovacık/Hisarönü bölgesinde ise Ata Cad. D:B Blok No:24 adresindeki Nicholas Çarşısı’ndan temin edebilecekleri yardım kolilerini mağaza yetkililerine bırakabilecekler. Belediye ekipleri bu noktalardan toplayacakları yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar.

Fethiye Belediyesi ile İngiliz hayırseverler eleleFethiye Belediyesi ile İngiliz hayırseverler elele

Bakmadan Geçme