Fethiye Belediyesi En Beğenilen Belediyelerden Biri Oldu

Fethiye Belediyesi, Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi tarafından açıklanan Eylül ayı anket sonuçlarında yüzde 63.1 beğeni ile 100 merkezi ilçe içinde 9. sırada yer aldı.

  • 1693
Fethiye Belediyesi En Beğenilen Belediyelerden Biri Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Eylül ayı anket sonuçlarını paylaştı. Fethiye Belediyesi, Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi tarafından açıklanan Eylül ayı anket sonuçlarında yüzde 63.1 beğeni ile 100 merkezi ilçe içinde 9. sırada yer aldı.
30 Büyükşehir ve buna bağlı 100 merkezi ilçede gerçekleştirilen ankette vatandaşlara 'İlçe belediye başkanlarının icraatlarını beğeniyor musunuz' diye soruldu. 10-14 Eylül tarihleri arasında SMS yönlendirme sistemiyle çevrimiçi olarak yapılan ankette 100 ilçe içerisinden beğeni oranı en yüksek 30 ilçe kamuoyu ile paylaşıldı.
2020 yılında gerçekleştirilen anketlerin tamamında Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atan Fethiye Belediyesi, Eylül ayı anket sonuçlarında da yüzde 63.1 beğeni oranı ile ilk 10 belediye arasına girdi.
KARACA “MARİFET İLTİFATA TÂBİDİR, MÜŞTERİSİZ META ZÂYİDİR”
Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Değerli Fethiyeli yurttaşlarım. Fethiye’mizi çok daha mamur etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Pandemi felaketi çalışma planımızı ve programımızı bozdu. Buna rağmen en iyi hizmeti vermek için yoğun çaba sarf ettik ve sarf ediyoruz. Hiç kuşkusuz Fethiye gibi bir yeryüzü cennetine ve siz hemşerilerime ne yapsak azdır. Son aylarda araştırma şirketlerinin yurttaşlarla gerçekleştirdikleri anket sonuçları açıklanıyor. Bizler de karnesini bekleyen çocuklar gibi sizlerin verdiği notları takip ediyoruz. Allah utandırmasın Fethiye tüm anketlerde tepe noktaları zorluyor.  Notları veren Fethiyeli yurttaşlarım, teveccühü gösteren sizlersiniz.  Bir atasözü vardır, “Marifet iltifata tâbidir, müşterisiz meta zâyidir” denir. Anlaşılan odur ki, tüm olumsuzluklara rağmen emeğimiz zayi olmamış. Sizlerin bu iltifatınız bizleri daha da zevkle ve heyecanla çalışmaya tabi tutacaktır. Teveccühünüzü saygıyla, minnetle karşılıyor ve teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 

Fethiye Belediyesi En Beğenilen Belediyelerden Biri Oldu

Bakmadan Geçme