• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye Belediyesi, BELEDİYEM KART ile Vatandaşın Yanında!

Fethiye Belediyesi, BELEDİYEM KART ile Vatandaşın Yanında!

Fethiye Belediyesi tarafından yaklaşık iki yıl önce faaliyete geçirilen BELEDİYEM KART uygulaması devam ediyor. Uygulamayla, hem ihtiyaç sahibi vatandaşlar, hem de yerel esnaf Belediyeden destek alıyor.

  • 432

Söz konusu sosyal proje kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların Fethiye Belediyesi’nden aldıkları “Belediyem Kart”a belirli bir miktar bakiye yükleniyor. Sadece Fethiye’deki anlaşmalı mağazalarda geçerli olan bu kartla yerel esnaftan yapılan alışverişler, hem esnafın, hem de vatandaşların yüzünü güldürüyor. 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “İki yıl kadar önce hayata geçirdiğimiz BELEDİYEM KART uygulamasıyla, ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın kartlarına bakiye yükleyerek, bu kartla anlaşmalı esnaflarımızdan ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyoruz. Bu projeyle hem yerel esnafımıza destek veriyoruz, hem de ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza bu zorlu ekonomik şartlarda bir nebze destek oluyoruz” dedi.
Uygulamaya dahil olmak isteyen yerel esnaf; https://www.fethiye.bel.tr/Belediyem-Kart üzerinden sisteme dahil olabilirken, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise belediye ana hizmet binasından bizzat başvuru yapabiliyorlar. 
 

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme