Fethiye Belediye Başkanı Karaca'nın yeni yıl mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, '2021 yılının ülkemize, dünyaya başta sağlık olmak üzere huzur, barış ve bereket getirmesini hayallerinizin, umutlarınızın gerçekleşeceği bir yıl olmasını diliyorum' dedi.

  • 586
Fethiye Belediye Başkanı Karaca'nın yeni yıl mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Birlikte bir yılı daha geride bıraktık. 2020 yılı dünyamız ve ülkemiz için olağanüstü koşulların yaşandığı bir yıl oldu. Daha önce görülmemiş bir hastalık salgını insan varlığını tehdit etmeye devam ediyor.Hiç şüphe yok ki; bunca yaşananlara rağmen, sadece olumsuzlukları söyleyip, sorunlardan şikâyet etmek yerine, hep birlikte korunmaya, dayanışmaya, yardımlaşmaya ve en zor koşullarda bile umuda sarılmaya devam edeceğiz.

2021 yılının ülkemize, dünyaya başta sağlık olmak üzere huzur, barış ve bereket getirmesini; hayallerinizin, umutlarınızın gerçekleşeceği bir yıl olmasını diliyorum.Kendimizle, ülkemizle ve hatta dünyamızla ilgili iyi dileklerimizi temennilerimizi söylerken, büyük bir inançla dua ederken hepimize düşen beşerî görevler olduğunu da asla unutmayalım.Elbette daha huzurlu ve güvenli bir dünyada yaşamak istiyoruz.  Yoksulluk ve işsizlik olmasın istiyoruz. Adalet, hukuk yerini bulsun istiyoruz.Bütün bu beklentiler aynı zamanda barış içinde birlikte yaşama arzusudur. Toprağı, bayrağı benimseme paylaşma arzusudur. Birbirimize yurttaşlık bağıyla bağlanma arzusudur. Bu arzumuz ve talebimiz varlık nedenimizdir. Hiç ama hiç unutmayalım.

Yeryüzü üzerindeki tüm insanlığı geleceğe taşıyacak olan sevgi ve güven bağlarının güçleneceği, küresel adalet ve özgürlüğün daim olacağı bir dünya umuduyla yeni yılınızı yürekten kutluyorum.

Yeni Yılın hepimize sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum” İfadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme