- Haberler
- Güncel
- Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca: Fethiye'yi Dünyanın Parlayan Yıldızı Yapacağız
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca: Fethiye'yi Dünyanın Parlayan Yıldızı Yapacağız
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçede hayata geçirilen ve planlanan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Sosyal sorumluluk projelerinden altyapı yatırımlarına, eğitimden turizme kadar geniş bir yelpazede yapılan çalışmalara değinen Karaca, 2025 yılı hedeflerini paylaştı.

“Ölüdeniz-Kayaköy Alternatif Yolu 2025'te Açılacak”
Trafiğin rahatlatılması için planlanan projelere de değinen Karaca, 600 araçlık bir otopark yapımı için plan değişikliğinin onaylanmasını beklediklerini söyledi. “Salı Pazarı alanında yapılması planlanan bu otoparktan elektrikli ring araçlarla vatandaşları merkezdeki alanlara ulaştıracağız,” diyen Karaca, şu bilgileri verdi:
“Çalış bölgesinde hayata geçirdiğimiz akıllı kavşak projelerinin devamını getiriyoruz. Muğla makası dahil altı farklı bölgede planlamalar tamamlandı. Bunun yanı sıra, Ölüdeniz ve Kayaköy arasındaki alternatif yol projelerini 2025’te hayata geçireceğiz. Bu yollar, hem şehir içi trafiği hem de turistik alanlara ulaşımı rahatlatacak.”
Bakmadan Geçme





