Fethiye Antalya Fuarı'nda tanıtılacak

Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Eylül ayı Yönetim Kurulu Toplantısında yakında yapılacak Antalya Fuarı'na katılım ile İngiltere'de online olarak düzenlenecek fuara katılma konularını ele aldı.

  • 1821
Fethiye Antalya Fuarı'nda tanıtılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FETOB merkezinde Bülent Uysal başkanlığında düzenlenen toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Argın, Yasin Özdemir, Tolga Doğan, Barkın Bağcı ve üye Oykun Öcek katıldı. FETOB Başkanı Bülent Uysal başkanlığındaki toplantıda güvenli turizm belgesinin sağladığı imkanlar ele alınırken, pandemi döneminde turizmin genel durumu görüşüldü. Ekim ayı sonunda yapılacak Antalya Turizm Fuarı’na, Fethiye olarak katılma konusu görüşülürken; başta Rusya, Ukrayna, İngiltere ve Almanya olmak üzere pek çok ülkeden tur operatörlerinin katılacağı organizasyonda Fethiye’nin de yer alması gerektiği belirtildi. 

İngiltere’deki bazı tur operatörlerinin 15 Kasım’a kadar Dalaman’a uçuşları uzatmasının yöredeki otel ve işletmeler için yararlı olacağının ifade edildiği toplantıda İngiltere’de düzenlenecek turizm fuarına bu yıl katılımın online yapılacağı, Fethiye olarak da online katılımın içeriği bu toplantıda geniş şekilde görüşüldü. 


 
 

Bakmadan Geçme