• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye Alzheimer Derneği'nden Farkındalık Dalışı Etkinliği

Fethiye Alzheimer Derneği'nden Farkındalık Dalışı Etkinliği

21 Eylül Dünya Alzheimer Günü kapsamında, Fethiye Alzheimer Derneği tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla özel bir dalış etkinliği düzenlendi. Serbest dalış dünya rekortmeni milli sporcu Birgül Erken ve Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Mehdi Sadat'ın gerçekleştirdiği farkındalık dalışı, Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla yapıldı. Alzheimer hastaları ve yakınları da etkinliğe katılım sağladı.

  • 40

 

Fethiye Alzheimer Derneği'nden Farkındalık Dalışı Etkinliği

Alzheimer Farkındalığı İçin Dalış Etkinliği

Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Mehdi Sadat, etkinlikte yaptığı konuşmada, Dünya Alzheimer Günü’nün önemine değinerek, “Bugün 21 Eylül Dünya Alzheimerlar Günü aslında içinde bulunduğumuz hafta Alzheimer Haftası. Bu hafta içerisinde tüm dünyada Alzheimer Dernekleri tarafından kutlanıyor. Farkındalık oluşturmak, bu hastalığa dikkat çekmek amacıyla hemen hemen tüm ülkelerde bu hafta farklı etkinliklerle kutlanıyor.  

Fethiye Alzheimer Derneği'nden Farkındalık Dalışı Etkinliği

Biz de Fethiye Alzheimer Derneği olarak bu hafta içerisinde geçtiğimiz Salı günü bir konserimiz oldu. Bugün de cumartesi günü yakınları ve sevdikleriyle beraber bir tekne turu organize ettik. Dünya da bu hastalık çığ gibi büyüyor ve biz bunda farkındalığı arttırmak istiyoruz.  Bugün bize bir sürpriz yaparak Milli sporcumuz, dünya rekortmeni Birgül Hanım geldi.” İfadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme