• Haberler
  • Turizm
  • Fethiye Alesta Beach Club ile huzurun tadını çıkarın

Fethiye Alesta Beach Club ile huzurun tadını çıkarın

Fethiye'nin eşsiz doğal güzellikleriyle ünlü koylarından birinde yer alan Alesta Beach Club, hem yerli hem de yabancı turistlere huzur dolu bir tatil deneyimi sunuyor. İşletme Müdürü Tekin Sarıhan'ın verdiği bilgiye göre, tesis, Fethiye'nin yoğun trafiğinden uzak, sakin bir konumda bulunuyor.

  • 59

Fethiye Alesta Beach Club ile huzurun tadını çıkarın

Alesta Beach Club, misafirlerine ücretsiz shuttle servisi ile ulaşım imkânı sunuyor. 2 saatte bir kalkan tekneler sayesinde misafirler, hem Fethiye'nin muhteşem deniz manzarasının keyfini çıkarıyor hem de kolayca plaja ulaşabiliyorlar.

Fethiye Alesta Beach Club ile huzurun tadını çıkarın

Özel Organizasyonlar İçin İdeal Mekân

Sadece bireysel tatiller için değil, özel organizasyonlar için de ideal bir mekân olan Alesta Beach Club, 500 kişiye kadar kapasitesiyle büyük etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor. Geçtiğimiz ay düzenlenen Galatasaray Derneği gecesi gibi önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan tesis, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Alesta Beach Club'da misafirleri güneş, deniz ve huzur dolu bir atmosfer bekliyor. Sessizliği ve sakinliğiyle öne çıkan tesis, şehir stresinden uzaklaşmak isteyenler için ideal bir alternatif.

Fethiye Alesta Beach Club ile huzurun tadını çıkarın

Alesta Beach Club, Huzurun Adresi

Alesta Beach Club İşletme Müdürü Tekin Sarıhan, “Alesta Beach Club olarak ücretsiz shuttle servisimiz var, tekneyle ulaşım sağlıyoruz. Burada, kır düğünlerimiz oluyor. Mesela 1 ay önce Galatasaray Derneği’nin gecesi vardı, 500 kişiye kadar kapasitemiz var. Burada insanları sessizlik, sakinlik ve huzur bekliyor. Güneş, deniz ve huzur misafirlerimizi karşılıyor.” dedi.

Fethiye Alesta Beach Club ile huzurun tadını çıkarınFethiye Alesta Beach Club ile huzurun tadını çıkarınFethiye Alesta Beach Club ile huzurun tadını çıkarın

 

Bakmadan Geçme