Fethiye AKUT Ekibi'nden Başoğlu'na teşekkür plaketi

AKUT Fethiye Ekibi, malzeme desteği ve katkıları için Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu'na teşekkür belgesi ve teşekkür plaketi takdim ettiler. Başoğlu, 'AKUT ve benzeri kuruluşlar, bizim gözbebeğimiz. Bu kuruluşlara her zaman destek olmaya devam edeceğiz' dedi. 

  • 1662
Fethiye AKUT Ekibi'nden Başoğlu'na teşekkür plaketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AKUT Fethiye Ekibi, malzeme desteğinden dolayı Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. AKUT Fethiye Lojistik Sorumlusu Ramil Çetin, İnsan Kaynakları Sorumlusu Murat Zengin, Operasyon Sorumlusu İsmail Madak ve Yerel İlişkiler Sorumlusu Fatma Kendirli’nin yer aldığı ziyaret; sohbet havasında geçti. Kooperatif Başkanı Başoğlu, AKUT gibi kurumlara desteklerini sürdüreceklerini belirtti.  

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu yaptığı açıklamada, “AKUT ve benzeri kuruluşlar, bizim gözbebeğimiz. Bu kuruluşlara her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Hepsi gönüllülük esasına göre çalışıyor. Elimizden geldiğince, imkanlarımız ölçüsünde yardımlarımızı sürdüreceğiz. Bizleri plaket ile ödüllendirdikleri için de ayrıyeten teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

AKUT Fethiye Lojistik Sorumlusu Ramil Çetin açıklamasında, “AKUT ülke genelinde şu zamana kadar 3 bin 700’den fazla operasyona katılmış ve 3 binden fazla kişinin hayatına dokunmuştur. Derneğimiz tamamen gönüllülerden oluşmaktadır. Bağışçılarımızın destekleri ile bugünlere kadar geldik. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın İsmail Başoğlu malzeme desteğinde bulundular. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 


 

Fethiye AKUT Ekibi'nden Başoğlu'na teşekkür plaketi
Fethiye AKUT Ekibi'nden Başoğlu'na teşekkür plaketi

Bakmadan Geçme