Fethiye 350 Öğretmene Trafik Eğitimi Verildi

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye'de de, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan '100 Günlük Trafik Eylem Planı' çerçevesinde yaklaşık 350 öğretmeneverilen trafik eğitiminde sona gelindi.

  • 1178
Fethiye 350 Öğretmene Trafik Eğitimi Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan “100 Günlük Trafik Eylem Planı” çerçevesinde yaklaşık 350 öğretmeneverilen trafik eğitiminde sona gelindi.

2018-2019 Eğitim-öğretim yılının başlamasına çok az bir zaman kala öğretmenlere trafik eğitimleri verildi. Fethiye’de İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan “100 Günlük Trafik Eylem Planı” çerçevesinde 15 değişik okulda görevli 350 öğretmene trafik eğitimi verildi. Kazaların en aza indirilmesi hedeflenen eğitimler 14 Eylül Cuma günü sona erdi.

Fethiye’de değişik okulların toplantı salonunda verilen eğitimde, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Ali Sarıbel tarafından Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda çalışan öğretmenlere ve okul müdürlerine yönelik görsel destekli sunum yapıldı.

Eğitimde, trafikte saygı, sürücünün dikkat etmesi gereken kurallar, trafikte yaşanan olumsuzluklar, alınması gereken önlemler, trafik sistemi ve trafikte kurallara uyma bilinci, güvenli sürüş ve dikkat edilmesi gereken konular detaylı biçimde anlatıldı. Eğitimlerle kazaların en aza indirilmesinin amaçlandığı bildirildi.

Bakmadan Geçme