Fetav Gönüllüleri 'Yaşam İçin Yarış'acak

Fetav (Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı) gönüllüleri bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek olan  ''Yaşam İçin Yarış'' projesinin detaylarını anlattı.

  • 312
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fetav Gönüllüleri 'Yaşam İçin Yarış'acak

Fetav Gönüllüleri 'Yaşam İçin Yarış'acak

Fetav gönüllüleri ‘’Yaşam için Yarış’’ projesinin sekizinci yılında yine kanser hastaları için gerçekleştirecek. 2015 yılından beri kadar her yıl düzenleniyor. Bu yıl ise 13 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinlik Beşkaza Meydanı’ndan başlayarak,2.Etap Sahil Bandı üzerinden yine Beşkaza Meydanında son bulacak.

Fetav Gönüllüleri 'Yaşam İçin Yarış'acak

“Yaşam için 5 km Yarış”

Fetav’ da Eğitim sorumlusu olan Mutlu Dirlik, bu yarış rekabetçi bir yarış değil farkındalık düzenlemek üzere olan bir yarıştır dedi. Dirlik: “Ana hedefimiz rekabetçi bir yarış düzenlemek değil, kanser konusunda farkındalık yaratmaktır. İlk koşumuz 12 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşti. Bu yıl koşumuz 13 Ekim Pazar günü yapılacak. Gönüllülerimiz çok istekli, Fethiye’ de yaşayan yerli, yabancı, genç ve yaşlı etkinliğimize davet ediyoruz. Sponsorlarımıza, bağışçılarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.
Aynı zaman da Beşkaza Meydanında bulunacak olan stantta t-shirt ve bileklik satışı yapılacak. Elde edilen gelirin kanser hastalarının tedavisinde kullanılacağı belirtildi.


 

Bakmadan Geçme