Festivalin Fethiye özel konuğu Prof. Dr. Oktay Yivli

Bu yıl 6.sı düzenlenen Uluslararası Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması'nın Fethiye etkinliği 18-19-20 Ekim'de Türk Dünyası Ülkelerinin şair ve yazarlarının da katılımıyla Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde yapılacak. 

  • 397

Fethiye, 6. Uluslararası Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türk Dünyası ülkelerinden şair ve yazarların da katılımıyla gerçekleşecek bu önemli etkinlik, 18-19-20 Ekim tarihlerinde Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilecek. Fethiye'de yapılacak Festival'in özel konuğu ise Prof. Dr. Oktay Yivli…

Festivalin Fethiye özel konuğu Prof. Dr. Aktay Yivli

Fethiye Etkinliğine Özel Konuk

Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Edebiyat Grubu başkanı Coşkun Karabulut şunları söyledi: "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim üyesi ve Günce Yayınları editörü Prof Dr. Oktay Yivli hocamızı, hem şair ve yazar olarak Türk Edebiyatı 'na yaptığı katkılar, hem de yayıncı olarak Muğla bölgesine, Türkiye ve Türk Dünyası Ülkelerinin yazar ve şairlerine verdiği yayın desteğinden dolayı Fethiye etkinliklerimizin özel konuğu olarak kararlaştırdık ve etkinliğimize davet ettik."
 

Bakmadan Geçme