Festival programı görüşüldü

Yaklaşık 1,5 yıl önce kurulan Fethiye Edebiyat Grubu, Simit Sarayı Cafe'de yaptığı toplantıda 5-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan festival programı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

  • 1483
Festival programı görüşüldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Organizasyon kapsamında Azerbaycan’dan şairlerin Fethiye’ye geleceğini kaydeden Fethiye Edebiyat Grubu Başkanı Coşkun Karabulut, söyleşi ve gezi programlarının olacağını ifade etti. Karabulut, “Yaklaşık 1,5 yıl önce kurulan Fethiye Edebiyat Grubu’nun bugünkü toplantısında 5-10 Mayıs arasında gerçekleştirilecek olan festival ile ilgili çalışmaları görüşeceğiz. Geçen yıl mayıs ayında dördüncüsünü yaptığımız Akdeniz Kentleri Kültür Sanat Buluşması’na Azerbaycan ve Özbekistan’dan misafirlerimiz gelmişti. Daha sonra bizler Fethiye ve diğer illerden 17 kişilik bir ekip Azerbaycan’a gittik. Yanımızda götürdüğümüz kitapların çevirisi yapıldı. Şair arkadaşlarımız Azerbaycan okuru ile buluştu. Mayıs ayında Azerbaycan’dan şairlerimiz, şiirlerini Türkçeye uyarlayıp, getirecekler. Söyleşiler ve değişik etkinlikler olacak. Fethiye okuru ile dünya edebiyatı buluşacak. Bu konuda arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi. 

Öte yandan Fethiye Edebiyat Grubu üyeleri diğer çalışmaları da görüşüp, kitaplarından dizeler ve anekdotlar da paylaştı. 

Festival programı görüşüldü
Festival programı görüşüldü
Festival programı görüşüldü

Bakmadan Geçme