'Festival çok güzel ilerliyor'

Fethiye Belediyesi'nin düzenlediği Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali'nde stant kuran Hamit Metiner, yaptıkları işten bahsetti.

  • 13

'Festival çok güzel ilerliyor'

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali’nde stant kuran Hamit Metiner, yaptıkları işten bahsetti.

'Festival çok güzel ilerliyor'

“Festival Renkli Geçiyor”

Hamit Metiner, “Bizim renklerimiz gökkuşağı gibi, Toroslar‘dan geliyor. Bizim yeşili, doğayı, tabiatı neyse 3124 metreden bütün mallarımız orada platolarda yetiştiriyoruz. Bölüm bölüm hava soğudukça aşağıya indiriyoruz. Bulundukları yerde zaten her türlü bitkiyi yiyorlar. Aynı standartlarda da aynı kaliteyi yakalamak için yemlemeyi ben yapıyorum, kendim üretiyorum. Biz aile şirketiyiz, 44 yıldır bu işin içindeyiz. Deden babaya, babadan çocuklara hepsi ailenin içinde, hiç kimsenin bizim dışımızda okuma şansı yok. Hepsi kasap olarak hayatına devam edecek. Biz bu meslekte, biz bu sahada iddialıyız. Çarıklı Et ailesi olarak çok teşekkür ederiz. Bu stantlara gelmiş olan Fethiye Belediyesi’nden başta başkanımız, bütün yerel halkımız hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Lezzette iddialıyız.

'Festival çok güzel ilerliyor'

Etkinlik mükemmel geçiyor, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlgi çok fazla, özellikle bizde çok fazla çünkü biz kaliteyiz, ismimiz var. Türkiye’nin her yerine hazırlayıp 5 kilonun üstüne kargoluyoruz. Hatta kargo ücreti dahi kendim veriyorum. Bütün şubelerimizde satıyoruz, Sahil Bandı’ndaki restoranımızda da satışlarımız devam ediyor. Zaten lezzetin tek adresi olan Çarıklı’yız ama şu anda Türkiye’nin her yerine yayılmış pozisyondayız. Bu Ailenin ve bu etkinliğin bir parçası olmaktan ayrıca gurur ve şeref duyuyorum.”
 

Bakmadan Geçme