FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ'NDEN KAYMAKAM FIRAT'A ZİYARET

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Ünal, 'Fenerbahçeliler Derneği olarak Sayın Kaymakamımızın çalışmalarında yanında olacağız' diye konuştu.

  • 1181
FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ'NDEN KAYMAKAM FIRAT'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a; özel koleksiyon için hazırlanan Fenerbahçe forması ve atkı hediye etti. Fenerbahçe’nin ülkemizin çınar kulüpleri arasında olduğunu vurgulayan Kaymakam Fırat, ziyaret için teşekkür etti. 

Ziyarette konuşan Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, “Kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Fenerbahçeliler Derneği olarak Sayın Kaymakamımızın çalışmalarında yanında olacağız. Daha önce ürettiğimiz sosyal projelerde olduğu gibi Kaymakamımızın bize önereceği tüm projelerde birlikte hareket etmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat açıklamasında, “Öncelikle teşekkür ediyorum. Fenerbahçe takımı ülkemizin çınar kulüplerinden birisidir. Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yönetimi ziyaretimize geldi. Sayın başkanımızın şahsında bütün üyelerine ve bütün camiaya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme