• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe'ye 50 Milyon Euroluk Sol Bek… Ben Chilwell Transfer İddiaları

Fenerbahçe'ye 50 Milyon Euroluk Sol Bek… Ben Chilwell Transfer İddiaları

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası Fenerbahçe'nin sol bek transferi yapıp yapmayacağı merakla beklenirken, dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre, Chelsea'nin kadro planlamasında düşünmediği Ben Chilwell'in Fenerbahçe'ye transfer olabileceği konuşuluyor.

  • 415
Fenerbahçe'ye 50 Milyon Euroluk Sol Bek… Ben Chilwell Transfer İddiaları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupa'da transfer dönemi kapanırken, Türkiye'de transfer ihtimalleri üzerine spekülasyonlar artıyor. Bu süreçte, Fenerbahçe'nin sol bek arayışında Chelsea'nin gözden çıkardığı Ben Chilwell'in ismi ön plana çıktı.

İngiliz basınından Mirror'un haberine göre, Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılmasının ardından Fenerbahçe'nin boşluğu Ben Chilwell ile doldurabileceği iddia ediliyor. 2020 yılında Leicester City'den Chelsea'ye 50 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Chilwell, 27 yaşında ve İngiltere Milli Takımı'nda da forma giymiş deneyimli bir sol bek olarak tanınıyor.

Chilwell, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın kendisi hakkında övgü dolu sözler söylediğini belirtmişti. 2018/19 sezonunda Leicester City formasıyla Manchester City'e karşı oynanan bir maçın ardından, Guardiola'nın kendisine yetenekli ve kaliteli bir oyuncu olduğunu ve bu performansını sürdürmesi gerektiğini söylediğini ifade etmişti.

Geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla 21 maçta toplam 1.172 dakika sahada kalan Chilwell, bu süreçte 1 asist yaptı. Transfer iddialarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merakla bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme