• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe, Filip Kostic transferinde sona yaklaştı

Fenerbahçe, Filip Kostic transferinde sona yaklaştı

Fenerbahçe, Juventus forması giyen Filip Kostic'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Kostic'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer etmek için Juventus'la anlaşma sağladı.

  • 275
Fenerbahçe, Filip Kostic transferinde sona yaklaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yönetim, 31 yaşındaki sol kanat oyuncusunu ikna etti ve transferde sona yaklaştı. Kostic'in bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Filip Kostic'in kariyeri

Futbol kariyerine Sırbistan’ın Kragujevac takımında başlayan Filip Kostic, Radnicki, Groningen, Stuttgart, Hamburg ve Eintracht Frankfurt formalarını giydi. 2022-2023 sezonunda 15 milyon Euro karşılığında Juventus’a transfer olan Kostic, 87 maçta 3 gol ve 15 asistlik bir performans sergiledi.

Avrupa kadrosuna alınmadı

Juventus, Filip Kostic'i Avrupa kadrosuna dahil etmezken, Fenerbahçe de UEFA'ya bildirilen kadrosunda yer vermedi. Deneyimli futbolcu, bir sonraki turda Avrupa Ligi’nde oynama şansı bulacak.

Fenerbahçe’nin transfer atağı

Fenerbahçe, Filip Kostic'in yanı sıra yaz transfer döneminde Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan ve Cenk Tosun gibi isimleri kadrosuna kattı.

Bakmadan Geçme