Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında yarın karşılaşacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde antrenman; ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Sarı-lacivertliler, bu antrenmanla Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlarken, gün içerisinde Alanya’ya gidecek.
Bakmadan Geçme

Sen Ajans ve Ege Sen Sanat Derneği FETEX’te

Milas’ta kaçak silah operasyonu! 1 kişi tutuklandı

Fethiye Kaymakamı Ertaş, FETEX Fuarı'nı ziyaret etti: Ege Sen Sanat Derneği çalışmaları hakkında bilgi aldı

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel: 'Hedefimiz Maksimum Puanı Toplamak'

Kebapçı Muhsin Düzgün, ‘Lezzetlerimizle Fethiye FETEX’teyiz’

Korkunç Cinayet! Maaşını çekmeye giden yaşlı adamı öldürüp 4 gün babasının evinin bodrumunda sakladı