Farklı Tasarımlara Sahip Tuvalet Lavaboları

Lavabolar ayaklı ya da duvara monte edilebilecek şekilde tuvaletlerde kişisel temizliğin yapılması amacıyla tercih edilen üründür. Porselen, metal sac, emaye ya da kumtaşı kullanılarak üretilen lavabolardır.

  • 2370
Farklı Tasarımlara Sahip Tuvalet Lavaboları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İster sıcak su isterseniz soğuk suyun akmasını sağlayan muslukları ve dibinde kullanılmış suların akıp gitmesini sağlayan lavaboların farklı modelleri bulunmaktadır. Lavabo modellerinde ise oldukça farklı tasarımlara ve boyutlara göre modelleri bulunur. Bu nedenle lavabo fiyatları ve modelleri arasında da oldukça farklılıklar göstermektedir. Farklı beklentilerin tamamına yetecek seviyede özel olarak tasarlanan lavabo modellerinin de kendilerine özgü fiyatları bulunur.

Tuvalet lavabo modelleri son dönemlerde farklı tasarımlarla üretilmiş olsa da hemen hemen her evin tasarımına ve dekorasyonuna özel olarak tasarlanan modelleri bulunur. İster mat isterseniz parlak yüzeyleri bulunan tuvalet lavabosu modelleri, aynı zaman da ofis ve iş alanlarında da aktif olarak kullanılmaktadır.

Lavabo Modelleri Nelerdir?

Tuvaletlerde kullanılan lavabolar genellikle el, yüz ve ayakların yıkanması amacıyla kullanılan küçük küvetler olarak bilinir. Farklı malzemeler kullanılarak üretilen bu lavaboların farklı boyutları da bulunmaktadır. Kullanılacak olan alanın büyüklüğüne göre özel olarak üretilmiş olan bu lavaboların, kalitesine, büyüklüğüne ve tasarımına göre de fiyatlarında değişiklik göstermektedir.

Tuvalet lavaboları genellikle beyaz renkte ve seramikten üretilmiş olsalar da son dönemlerde farklı renk ve modelleri ile oldukça ilgi çekici bir hale gelmiştir. Son dönemlerde özellikle ofis ya da bireylerin yoğun olarak kullandığı iş alanlarında siyah renkte üretilmiş ve yuvarlak, kare ve farklı tasarımlara sahip lavabo modelleri de tercih edilmektedir. Bunların yanı sıra ayaklı ya da duvara monte edilecek şekilde tuvalet lavabo modelleri de bulunur. Ayaklı olan tuvalet lavaboları daha güvenli olması amacıyla tercih edilse de duvara monte edilen tuvalet lavabo modellerinin temizliği ise oldukça pratik ve kolaydır. BU nedenle kullanım amacınıza göre tuvalet lavabosu arasında seçinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Lavabo Fiyatları nelerdir?

En fazla çeşitliliği bulunan ev eşyaları arasında tuvalet lavaboları da gelmektedir. Bu nedenle üretilen maddelerin yanı sıra farklı tasarımları ve renkleri de göz önünde bulundurulmaktadır. Tuvalet lavabolarının modellerinden modellerine göre farklılık göstermesinin yanı sıra fiyatları arasında da farklılıklar görülmektedir. Bu nedenle ayaklı lavabo ya da duvara monte edilecek lavabonun yanı sıra küçük, orta boy ya da büyük ve kullanımı gayet kolay olan tuvalet lavabolarının fiyatları farklıdır. Standart bir seramik çanak lavaboların ayrıca farklı fiyatları bulunun. EN fazla tercih edilen çanak lavaboların dahi her bütçeye uygun olacak şekilde üretilen modelleri bulunur.

Tuvalet lavaboları farklı yapı marketlerinin yanı sıra üretici firmaların mağazalarında ya da E-ticaret sitelerinde bulabilirsiniz. Lavabo fiyatları arasında farklılığın en önemli nedenlerinin başında ise üretici firmalar gelmektedir. Üretici firmaların markaları odlukça popüler ise sattığı tuvalet lavabolarının fiyatları da eş değer olacak şekilde yükselmektedir.

Lavabo Satın Alırken Nelere Dikkat Etmemiz Gerekiyor?

Tuvalet lavabosu satın alırken hijyenik bir ortamın oluşması amacıyla genellikle oldukça kullanışlı ve gösterişli lavabolar tercih edilir. Bu nedenle sıradan bir lavabo seçmenin yanı sıra hem görsellik hem de daha temiz bir lavabo olması amacıyla dikkat etmeniz gerekmektedir. Duvara monte edilen ya da ayaklı lavabo gibi farklı seçenekler arasında seçim yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise ihtiyacınızı hangi lavabonun karşılayacağıdır. Ayrıca lavabonuzun boyutlarına göre tercih edebileceğiniz tuvalet lavabosunu seçebilirsiniz.

Tuvalet lavabosu kullanılan bölgenin havasını değiştirmesinin yanı sıra dayanıklı olması ile de oldukça önemlidir. Yoğun olarak kullanılan lavabolarda tercih edilen ayaklı lavaboların temizlenmesi duvara monte edilene göre daha zordur. Bu nedenle hem kolay bir temizlik hem daha şık hem de dayanıklı tuvalet modellerini görmek için evim.com sitesini ziyaret edebilir ve ister iş isterseniz eviniz için en kaliteli ve en gösterişli tuvalet lavabolarını seçebilirsiniz.

Farklı Tasarımlara Sahip Tuvalet Lavaboları
Farklı Tasarımlara Sahip Tuvalet Lavaboları
Farklı Tasarımlara Sahip Tuvalet Lavaboları

Bakmadan Geçme