• Haberler
  • Ekonomi
  • Faizsiz Borç Kapatma Kredisi, O Bankanın Avantajlı Kampanyası Başladı

Faizsiz Borç Kapatma Kredisi, O Bankanın Avantajlı Kampanyası Başladı

Nakit ihtiyacı olanlar ve borçlarını kapatmak isteyenler için Ağustos ayı, cazip kredi fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Garanti BBVA, 1 Ağustos'ta başlattığı ve 15 Ağustos'a kadar sürecek olan yeni kampanyasıyla, müşterilerine 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Kampanyanın başlamasıyla birlikte detaylar merak edilirken, Garanti BBVA resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla fırsat hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

  • 903
Faizsiz Borç Kapatma Kredisi, O Bankanın Avantajlı Kampanyası Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nakit ihtiyacı olanlar ve borçlarını kapatmak isteyenler için Ağustos ayı, cazip kredi fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Garanti BBVA, 1 Ağustos’ta başlattığı ve 15 Ağustos’a kadar sürecek olan yeni kampanyasıyla, müşterilerine 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Kampanyanın başlamasıyla birlikte detaylar merak edilirken, Garanti BBVA resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla fırsat hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.


Faizsiz Kredi Fırsatı: Kimler Yararlanabilir?


Garanti BBVA’nın Ağustos kampanyası kapsamında, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "müşteri olmak istiyorum" adımını tamamlayarak ilk kez banka müşterisi olanlar, 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatından yararlanabilecek. Bankanın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra beş gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli kredi başvurusunda bulunmak mümkün olacak. Kredi geri ödeme süresi ise en fazla altı ay olarak belirlenmiş durumda.


Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin, kampanya süresi içinde mobil uygulama üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor. Garanti BBVA, sunmuş olduğu bu avantajlı kredi fırsatı ile müşterilerine finansal rahatlama sağlamayı hedefliyor.
 

Bakmadan Geçme