Evini yakıp kendini kuyuya attı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde evini ateşe veren vatandaş, daha sonra kendisini 25 metre derinlikteki kuyuya attı. Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, kuyuya düşen vatandaş da sağ olarak kurtarıldı.

Evini yakan vatandaş, ekiplerin geldiğini görünce kendisini bahçedeki 25 metre derinliğindeki kuyuya attı. İtfaiye ekipleri bir taraftan yangını söndürürken, bir taraftan da kendini kuyuya atan vatandaşı kurtarmak için büyük çaba harcadı. Ekiplerin çabası ile yangın söndürüldü ve soğutma çalışması yapıldı.
Kuyudaki yaralı vatandaş, itfaiye ve Muğla 911 Arama Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralı olduğu öğrenilen şahıs, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Bakmadan Geçme

Fethiye’de Sahte Altına Dikkat! Tufanlar Kuyumculuk’tan Vatandaşlara Uyarı

Feci kaza: Araç tırın altına girdi, 1 kişi hayatını kaybetti

Bodrum'a ‘Star Legend’ kruvaziyeriyle 241 yolcu geldi

50 yıllık Susuzluk Başkan Aras ile Sona Eriyor

Kirasını almaya giden ev sahibi hayatının şokunu yaşadı

Fethiye Anteplioğlu Tatlı Dünyası’nda kuru pasta çeşitleri ilgi görüyor