Evinde yalnız yaşayan adam ölü bulundu 

Fethiye'de evinde yalnız yaşadığı öğrenilen 65 yaşındaki M.A. isimli şahsın evinde ölü olarak bulunduğu bildirildi

  • 11944
Evinde yalnız yaşayan adam ölü bulundu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de evinde yalnız yaşadığı öğrenilen 65 yaşındaki M. A. isimli şahsın evinde ölü olarak bulunduğu bildirildi. Edinilen bilgilere 2 yıl önce Çiftlik Mahallesi’nde oturduğu eve taşınan Amarat’tan 4-5 günden bu yana haber alınamayınca komşuları jandarmayı aradı. Jandarma ve muhtar kapıyı çilingire açtırınca evinde yalnız yaşayan Mehmet Amarat’ın cansız bedeni ile karşılaştılar. 

Fethiye’nin Çiftlik Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki evinde tek başına yaşadığı kaydedilen M. A.’nın 2 yıl önce ilçemize yerleştiği ifade edildi. KOAH hastası olduğu ileri sürülen M.A.’ın 4-5 gündür dışarıya çıkmaması üzerine komşuları jandarmayı aradı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri evde yaptıkları inceleme sonucunda M.A.’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Jandarma ve Cumhuriyet Savcılığı’nın yaptığı incelemenin ardından M.A.’nın cansız bedeni, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

M.A.’nın cansız bedeninin morga götürülmesinin ardından Fethiye Belediyesi ekipleri, evin içerisinde ve çevresinde dezenfektasyon çalışması yaptılar. Traktör ile taşınan tankerden püskürtülen solüsyon ile evin tamamı, bahçesi ve ana yola cephe olan kısım tamamen dezenfekte edildi. 


 

Bakmadan Geçme