Esnaf Odası Seçimleri 8 Ocak'ta

Bir süreden beri Fethiye gündemini meşgul eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimlerinin tarihi belli oldu.Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu tarafından alınan karar ile seçimler 8 Ocak 2022 Cumartesi günü Eski Fethiye Lisesi olarak bilinen şimdiki Gazi İlköğretim Okulu'nda yapılacak.

  • 1365
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Esnaf Odası Seçimleri 8 Ocak'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık  seçimi bir süreden bu yana Fethiye gündemini meşgul ediyordu.Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda seçim tarihini belirledi. Yapılacak seçimin tarihini Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir yaptığı basın toplantısı ile açıkladı.Mehmet Soydemir yaptığı açıklamada seçimlerin 8 Ocak 2022 Cumartesi günü şu  anda Gazi İlkokulu olarak eğitim veren Eski Fethiye Lisesi’nde yapılacağını söyledi.Soydemir açıklamasında “Değerli basın mensupları hoşgeldiniz. Bugün, yönetim kurulu arkadaşlarımla toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantı, bizim ve esnafımız için önemli kararların alındığı toplantı oldu. Değerli arkadaşlar, demokrasinin olmazsa olmazı olan 5362 kanunla belirlenen 4 yılda bir hesap verme günü olan olağan genel kurulun tarihini yönetim kurulu ve denetim kurulu arkadaşlarımla beraber belirledik. Bizim için bugün çok önemlidir.  Çünkü tekrar esnafımızın karşısına çıkıp, onlarla geçen 4 yılın iyi ve kötü yönlerini eksiğimiz varsa onları tartışacağız. Bu genel kurulda esnafımız bize tekrar görev verirse neler yapabileceğimizi paylaşacağız. Çünkü Esnaf ve Sanatkarımız bizim baş tacımızdır. Onlarla yeri gelir seviniriz yeri gelir üzülürüz. Onun içindir ki seçimler çok önemlidir. Değerli basın mensupları odamızın genel kurulunu seçim tarihini arkadaşlarımızla belirledik. 8 Ocak Cumartesi günü Gazi İlköğretim Okulu'nda (Eski Fethiye Lisesi'nde) saat 10:30'da seçim kararı aldık. Seçime tüm esnaf ve sanatkarımız davetlidir. Esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Saygıyla selamlıyorum" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ayrıca seçimlerde 6 aylık süresini doldurmayanların oy kullanamayacağını ifade ederek “5362 sayılı kanun gereği 6 aylık süresini doldurmayanlar oy kullanamıyor. Onun için şuanda 4300 kişi oy kullanma kapasitesine sahip. Benim tahminim 3200 kişinin seçime gelip bizleri destekleyecektir. Ben iki adaya da başarılar diliyorum" dedi. Soydemir yarından itibaren sahaya ineceklerini ve gezilerine başlayacaklarını ifade etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için mevcut başkan Mehmet Soydemir’in yanı sıra Kamil Mutlu Demirtaş ve Tezcan Göktepe adaylığını açıklamış durumda.
 

Bakmadan Geçme