Eski Başkan Yusuf Yiğit son yolcuğuna uğurlandı

Seydikemer İlçesi'nde büyükşehir yasası öncesi Eşen Beldesi'nde önce Anavatan Partisi'nden, ardından AK Parti'den belediye başkanı seçilen ve 2 dönem belediye başkanlığı yapan Yusuf Yiğit, Kovid-19'a yenik düştü. AK Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyeliği görevini de sürdüren Yusuf Yiğit'in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi, ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Eski başkan Yiğit Seydikemer ilçesi Arifler mahallesinde son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

  • 4015
Eski Başkan Yusuf Yiğit son yolcuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Meclis Üyesi ve büyükşehir yasası ile beldeden mahalleye dönüşen Eşen’de2 dönem belediye başkanlığı yapmış olan 71 yaşındaki Yusuf Yiğit’in, koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. 

Dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyenkorona virüsü salgını Anavatan Partisi ve AK Parti’nden belediye başkanlığı yapan, döneminde Eşen’e önemli hizmetler kazandıran Yusuf Yiğit, bölge halkı tarafından sevilen bir kişiydi. Belediye başkanlığı görevinin ardından 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyeliği görevine seçilen evli 3 çocuk babası Yusuf Yiğit’in vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. 

Rahatsızlığı nedeniyle Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Yusuf Yiğit’e yapılan PCR testi pozitif çıktı. Yaklaşık 10 gündür Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altında bulunan veyoğun bakım servisinde tedavi gören Yiğit’in, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit’in babası da olan merhumYusuf Yiğit, Arifler Mahallesinde toprağa verildi. 

CENAZE MERASİMİNE KATILIM YOĞUN OLDU
Covid-19 virüsüne yenik düşerek hayatını kaybeden Seydikemer Belediye Meclis Üyesi ve Eşen eski belediye başkanı Yusuf Yiğit için Seydikemer’de cenaze namazı düzenlendi. 
AK Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Yusuf Yiğit için Seydikemer’in Arifler Mahallesi’ndeki Karaömerler mezarlığında cenaze namazı düzenlendi. Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen cenaze namazına; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş ve Mustafa Ali Türkan, belediye meclisi üyeleri, belediye birim müdürleri ve personelleri, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. 
AK Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyesi ve Eşen eski belediye başkanı Yusuf Yiğit’in vefat haberini büyük üzüntüyle öğrendiklerini belirten Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz,  “Eşen Belediye Başkanlığı yapmış, Seydikemer Belediye Meclisi Üyemiz, Yusuf Yiğit kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Cenab-ı Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun. Bir kez daha anlıyoruz ki bu virüsün şakası yok. Lütfen durumu ciddiye alalım ve kurallara uyalım. Sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uymadığımız zaman sonucu daha büyük üzüntülere neden oluyor. Yusuf Yiğit kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Eski Başkan Yusuf Yiğit son yolcuğuna uğurlandı
Eski Başkan Yusuf Yiğit son yolcuğuna uğurlandı
Eski Başkan Yusuf Yiğit son yolcuğuna uğurlandı

Bakmadan Geçme