Eski Başkan Şimşek yoğun bakımda

Geçmiş dönem eski Kemer belediye başkanlarından Hasan Şimşek, kalp krizi geçirerek, Fethiye Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Şimşek'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

  • 3145
Eski Başkan Şimşek yoğun bakımda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçmiş dönem eski Kemer belediye başkanlarından Hasan Şimşek,  kalp krizi geçirerek, Fethiye Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Şimşek’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

2014 yılında Muğla’ya getirilen Büyükşehir yasası öncesi Seydikemer’in ilçe statüsüne girmeden önceki döneminde Kemer Beldesinde  Demokrat Partiden 1994-2004 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevi yapan Hasan Şimşek, evinde kalp krizi geçirerek Fethiye Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. 71 yaşındaki eski başkan Hasan Şimşek’in tedavisi Fethiye Devlet Hastanesinde sürdürülürken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Hasan Şimşek Kimdir:

1949 yılında Seydikemer ilçesine bağlı Seydiler’de doğdu. İlkokulu Seydiler’de, ortaokulu Fethiye’de tamamladıktan sonra 1970 yılında Dalaman Ziraat Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Aynı yıl Gümüşhane iline Ziraat Teknisyeni olarak atandı. 1973 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra Fethiye İlçe Tarım Müdürlüğü’ne atandı. İki yıl burada çalıştıktan sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na geçip Seydikemer ve Fethiye’nin tüm köylerinde DSİ İşletme Şefi olarak görev yaptı.  1994 yılında Demokrat Parti’den Kemer Belediye Başkanı seçilerek 2004 yılına kadar Kemer Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. 2014 yılında tekrar Demokrat Partiden Belediye Başkan Adaylığı yaptı.Ayrıca, Değişik dönemlerde partimizin il ve ilçe başkan yardımcılıkları gibi görevlerde de bulundu.

Bakmadan Geçme