Eski bakanın acı günü

Eski Başbakan Yardımcılığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevlerinde bulunan Cumhur Ersümer'in kayınbiraderi Oktay Kırkpınar'ın ani vefatı üzüntüyle karşılandı. İstanbul doğumlu olan 77 yaşındaki emekli iş adamı Oktay Kırkpınar'ın, 33 yıldan bu yana Fethiye'de yaşadığı bildirildi.

  • 2203
Eski bakanın acı günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 çocuk babası olan Oktay Kırkpınar’ın cenaze namazı, öğle namazına müteakip Merkez Yeni Camii’nde kılındı. Cenaze namazına Eski Başbakan Yardımcısı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Cumhur Ersümer, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, vatandaşlar ve Kırkpınar ailesi yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından Kırkpınar’ın naaşı Hallaç Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. SED Medya ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmeti kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.  

Cenaze töreni için Fethiye’ye gelen Eski Başbakan Yardımcısı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Cumhur Ersümer yaptığı açıklamada, “Kayınbiraderim 1986 yılından bu yana Fethiye’de ikamet ediyordu. Onları ziyaret için yılda birkaç kez Fethiye’yi ziyaret etme imkanım oluyordu. Kendisi eski ve başarılı üst düzey bir yöneticiydi. Son bir yıldan bu yana tedavi görüyordu. Fethiye halkını da çok seviyordu. Fethiye sevgisi içinde vefat etti, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 
 

       

Eski bakanın acı günü
Eski bakanın acı günü
Eski bakanın acı günü
Eski bakanın acı günü
Eski bakanın acı günü
Eski bakanın acı günü

Bakmadan Geçme