Eşini öldüren katil tutuklandı

Fethiye'de iki çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldüren katil koca, kasten öldürmek suçu nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • 3539
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Eşini öldüren katil tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katil koca Tanju A. eşi Selvan Acar’ı öldürüp kaçarken; polis ve jandarma işbirliği ile yakalanmıştı. Tanju A., Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından sorgusu yapıldıktan sonra doktor raporu için Fethiye Devlet Hastanesi’ne çelik yelek giydirilerek getirildi. Ardından Fethiye Adliyesi’ne götürüldü. Yaklaşık 3 saat süren sorgulamanın ardından Tanju A. eşi Selvan Acar’ı canavarca hisle öldürmek suçuyla tutuklanıp cezaevine gönderildi. Adliye girişi ve çıkışında da çelik yelek bulunan katil zanlısının suçunu itiraf ettiği ve kıskançlık yüzünden cinayeti işlediğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi. 

İfadesinde uyuşturucu ve alkol kullandığını da söylediği öğrenilen Tanju A., eşinin boşanmak için girişimde bulunduğunu ancak daha sonra anlaştıklarını ifade ettiği de öğrenildi. Çiftin daha önce birkaç kez tartışıp kavga ettiği ancak Selvan Acar’ın eşinden şikayetçi olmadığı öğrenilirken, Selvan Acar’ın 8 aydan bu yana Fethiye’de kiraladıkları ve cinayetin işlendiği evde oturdukları kaydedildi. Selvan Acar’ın eşinden uzaklaştırma talebinin bulunmadığı da öğrenilirken cinayet zanlısı Tanju A., olaydan dolayı pişman olduğunu ifadesinde belirttiği öğrenildi. 


 
 

Bakmadan Geçme