Eser, '2020 daha güzel bir yıl olacak' 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı, yaptığı açıklamada 2019 yılını değerlendirirken, ülke gündemine de değindi. Eser, 'Dünyada ilkleri başarıyoruz. Kimsenin hayal edemeyeceği olayları gerçekleştiriyoruz. Köprüler, tüp geçitler ve havaalanları yaptık. 2020 daha güzel bir yıl olacaktır. Türkiye'mizi daha yukarılara taşımak adına hepimiz gayret edeceğiz' ifadelerini kullandı. 

  • 1443
Eser, '2020 daha güzel bir yıl olacak' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜRKİYE HIZLA YOLUNA DEVAM EDECEKTİR
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser açıklamasında, “2018 yılının sonlarında göreve başladık. Görevde bir yılımızı doldurduk. 2019 yılı benim açımdan çok yoğun bir programla geçti. Teşkilatlanma ve yerel seçim sürecinin ardından bugünlere geldik. Zor bir dönemde başkanlığa başladım. Ülkemizde olduğu gibi Fethiye’de de sıkıntılar oldu. İç ve dış güçlerin ülkemiz üzerindeki oyunları oldu. Biz bunların üstesinden başarıyla geldiğimize inanıyorum. Çevremizde ve komşu ülkelerde olaylar yaşanıyor ama asıl hedef Türkiye… İslam dünyasının lideri olarak Türkiye’yi görüyorlar. Partimiz ve liderimiz büyük bir dik duruş içerisinde yer alıyor. Cumhurbaşkanımız her yerde İslam aleminin ve mazlumların yanında olduğunu göstermiştir. Bizler de büyük gurur duyuyoruz. Her ne kadar muhalif saldırılar olsa da Türkiye hızla yoluna devam edecektir” dedi. 

İLKLERİ BAŞARDIK
Eser açıklamasını şu sözlerle tamamladı;
“Dünyada ilkleri başarıyoruz. Kimsenin hayal edemeyeceği olayları gerçekleştiriyoruz. Köprüler, tüp geçitler ve havaalanları yaptık. Muhalefet ise her şeye olumsuz yaklaşıyor. Bu ülke için bir çivi çakana teşekkür ediyoruz. Dünyanın kıskandığı yerli elektrikli otomobil projesi açıklandı. Buna da yapılmadık hakaret, takılmadık kulp kalmadı. Sonuçta yine onlar mahcup olacak. Önümüzdeki yılların daha parlak olacaktır. Her anlamda İslam dünyasına önderlik ettiğimizi düşünüyorum. Her yeni yıl, her yeni bir gün ümit demektir. 2020 daha güzel bir yıl olacaktır. Türkiye’mizi daha yukarılara taşımak adına hepimiz gayret edeceğiz. Önümüzde bir kongre süreci var. Daha önce aday olmadığımı söylemiştim. Teşkilatımız daha güçlü bir ekip ile yola devam edecek. Bu duygularla tüm Fethiye halkının yeni yılını kutluyorum. 2020’nin herkese mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme