Eryılmaz'dan İlçe Başkanı Öztürk'e ziyaret 

İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri ve Strateji Geliştirme Başkanlığı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) görevine atanan Muhsin Eryılmaz Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ü ziyaret etti. Eryılmaz, '2017 yılı başından itibaren Diyarbakır'da, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüttüm. Bu görev süremiz 3,5 yıl sürdü. Evimizden ve ailemizden ayrı kaldık ama şeref ve onur ile bu görevi yürüttük. Devletimiz adına o bölgede, milletimizle kaynaşma adına güzel hizmetlere imza attığımızı düşünüyorum' şeklinde ifadeler kullandı. 

  • 1278
Eryılmaz'dan İlçe Başkanı Öztürk'e ziyaret 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e görevinde başarılar dileyen Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Muhsin Eryılmaz; 3,5 yıl boyunca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevinde bulunduğunu belirtti. Belediye Meclis Üyesi Arif Coşkun’un da yer aldığı ziyaret sohbet havasında geçti. Öte yandan Eryılmaz; Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret edip, başarı dileklerini iletti. 

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Muhsin Eryılmaz yaptığı açıklamada, “2017 yılı başından itibaren Diyarbakır’da, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüttüm. Bu görev süremiz 3,5 yıl sürdü. Evimizden ve ailemizden ayrı kaldık ama şeref ve onur ile bu görevi yürüttük. O bölgede hizmetler yaptık. Devletimiz adına o bölgede, milletimizle kaynaşma adına güzel hizmetlere imza attığımızı düşünüyorum. Her görevin bir sonu var. Bakanımızın takdiriyle Bakan Müşaviri ve 30 büyükşehirde eski Özel İdare yerine görev ifa eden YİKOB müdürlükleri var. Şu anda o birimin başına geldim” diye konuştu.  

Fethiye’de çeşitli ziyaretlerde bulunacağını kaydeden Eryılmaz, “Diyarbakır’da olduğumuz dönemde Muğla’ya daha az geliyorduk. Çünkü görevimizin sorumluluğu çok ağırdı. Şu an Ankara’da bulunduğumuz için Fethiye’ye daha sık uğramaya çalışacağız. Bir yıllık sürecin ardından ancak geçen bayramda Fethiye’ye gelebilmiştim. Göreve yeni atanan Kaymakamımızı ziyaret edip, görevinde başarılar diledik. Öte yandan Belediye Başkanımıza da bir ziyarette bulunacağım. İlçe Başkanımız da yeni göreve geldi. Hayırlı olsun ve başarı dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. 

Ziyarete teşekkür eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Sayın Muhsin Eryılmaz, 2 dönem belediye başkan adayımızdı. Kendisiyle birlikte çalıştık. Daha önce İçişleri Bakanlığı’nda değişik görevlerde bulunmuştu. Son 3,5 yıl Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter olarak görev yaptı. Şu anda İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri ve Strateji Geliştirme Başkanlığı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı görevini yürütüyor. Fethiye’ye geldi ve bizleri de ziyaret etti. Yeni görevinde başarılar diliyoruz. En kısa sürede kendisini makamında ziyaret etmek istiyoruz” dedi. 
 

Eryılmaz'dan İlçe Başkanı Öztürk'e ziyaret 
Eryılmaz'dan İlçe Başkanı Öztürk'e ziyaret 
Eryılmaz'dan İlçe Başkanı Öztürk'e ziyaret 

Bakmadan Geçme