Ertoşi, 'Ahlakımdan ödün vermediğim için gitmedim'

Ünlü yazar Yiğit Caner Ertoşi, geçtiğimiz günlerde Fethiye'de sahne alan Selin Ciğerci'nin programı için davet aldığını belirtti. Ahlakından ödün vermediği için bu programda yer almadığını belirten Ertoşi, 'Arkadaşlarımın bunu iyi niyetli yaptığına eminim ama benim ve ailemin ismi için kötü bir intiba olurdu' dedi.

  • 5694
Ertoşi, 'Ahlakımdan ödün vermediğim için gitmedim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kitapları ile adından sıkça söz ettiren Altın Kalem Ödüllü Yazar Yiğit Caner Ertoşi, geçtiğimiz yıllarda Selin Ciğerci ile sosyal medya üzerinden bir tartışmaları olduğunu ifade etti. Konu hakkında FRT Televizyonu’na açıklamada bulunan Ertoşi, “Geçmişte kendisiyle sosyal medya üzerinden bir tartışmamız olmuştu. Kendisini şahsen tanımam. Buradaki programına işletme sahipleri beni davet etti. Dostlarımızın yeri olmasına rağmen onları kırmak durumunda kaldım. Ahlakımdan ödün vermediğim için mekana gitmedim. Arkadaşlarımın bunu iyi niyetli yaptığına eminim ama benim ve ailemin ismi için kötü bir intiba olurdu” dedi. 
SANATA VERDİĞİMİZ DEĞER EROZYONA UĞRAR
Yiğit Caner Ertoşi, “Murat Övüç geldi ona da gitmedim. Onlara gider de güzel sanatçılarımız geldiğinde gidemezsem çok ayıp olur. Sanata verdiğimiz değer erozyona uğrar. Murat Övüçgayliğikarikatürize etmiştir. Fatih Ürek’i çok severim, sahnesine de giderim. Murat Övüç gibi kişiler izlemeye gideceğim ve saygı göstereceğim şahıslar değil. Bana göre sanat kişinin kendine özgü edindiği birikimlerdir. Bunların kalabalıktan edindikleri popülariteyi başarı olarak tanımları sanata tezattır” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme