Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de

Birbirinden lezzetli kuruyemişleri ile adından söz ettiren Ersancak Leblebi Ve Kuruyemiş yeni şubesi ile Fethiye'de açıldı. Açılışa Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat berberinde, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenni, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve davetliler katıldı.

  • 7299
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FETHİYE BİZİM İÇİN ÜLKEMİZİN VAZGEÇİLMEZ BİR VİTRİNİ
Leblebi ve işletmesi hakkında bilgiler veren Ersancak firma işletmecisi Cemal Kobaş, “Burada sıcak satışımız olacak. Sizlere leblebi hakkında bilgi vermek istiyorum. Leblebide Türkiye’nin başkenti Denizli’nin Serinhisar ilçesidir. 14 bin nüfuslu ilçemizde Türkiye’nin leblebisinin %80’nini biz imal ediyoruz. Çorum’da dahil Türkiye’nin her tarafına leblebiyi biz gönderiyoruz. Onun için bu noktada fabrikamız ve perakende satışımız dışında güzide şehirlerimizden olan Fethiye’mizde de bir şube açma gereksinimi duyduk. Buradaki dostlarımız ve siz değerli insanlarımız sayesinde burada böyle bir şube açılışımız var. Bu noktada hepinize çok teşekkür ederim. Fethiye’yi seviyoruz bahsettiğim gibi Fethiye ülkemizin çok önemli bir bölgesi onun için tercihimizde Fethiye oldu. İnşallah hayırlısı olur, Fethiye bizim için ülkemizin vazgeçilmez bir vitrini” dedi. 

İLÇE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK
Açılış kurdelesini kesen ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Ben öncelikle kardeşime hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum. Kardeşimiz için ekmek teknesi burası, bizim içinde Fethiye’miz içinde sosyalleşme alanı olacak öyle görünüyor. Hem ilçemizin ekonomisine katkı sağlayacak. Ben kardeşime bol bol nasip, kısmetler Allah’tan niyaz ediyorum. İlçemiz adına da hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

FETHİYE HALKINA HAYIRLI OLSUN
Fethiye’ye güzel bir işletme kazandırıldığına dikkat çeken Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenni, “Fethiye’de güzel bir müessese açılmış hakikaten çok güzel olmuş. Ben çok memnun oldum. Burada Cemal Kolaş kardeşimizin Fethiye’de böyle güzel bir müessese kazandırması, Fethiye’liler adına gayet güzel olmuş. Bu kuruyemiş sektörü çok farklı bir sektör, özellikle Cemal Bey bunun içerisinden geldiği için taze ve her zaman tüketiciler adına, Fethiye adına, güzel bir müessese olmuş tebrik ederim. Hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı. 

%70’İ DENİZLİ’DE ÜRETİLİYOR
Türkiye’de leblebinin %70’inin Denizli’de üretildiğini dile getiren Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, “Güzel Fethiye’ye, güzel bir işyeri dahil olmuş, güzel bir işyeri açılıyor. Çokta güzel olmuş. Denizli’mizin, Serinhisar’ımızın leblebi ile başlayan ama leblebiden birçok şekil çıkarılan yani kaplamalar yapılan bakıldığında gerçekten, leblebiden neler yapıldığını gösterebilen Serinhisar, Türkiye’de leblebi denilince Çorum akla gelir ama baktığımızda %70’i Denizli’de üretiliyor. Denizli’mizde ve başka illerimizde bu tür kuruyemiş işletmelerinin açılmış olmasından da bir Denizlili olarak ta çok mutluyuz. Fethiye’de de böyle güzel bir mekanın oluşturulması, Fethiyeliler adına da çok güzel olmuş. Fethiyelilere hayırlı olsun diyoruz, bu yiyeceklerden bol bol yesinler, vitaminlerini alsınlar diyoruz hayırlı olsun inşallah” dedi. 

HİJYENİK, FİYATLARI DA UYGUN GÜZEL BİR İŞLETME
Fethiye’ye halkı için hijyenik, fiyatları uygun bir işletme olduğunu belirten AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Denizli’de ki, Serinhisar’daki imalatçı ve orada güzel bir işletmesi olan arkadaşımız burada da şubesini açmış durumda. Tabi biz Fethiye’de ki kalitenin bu tür işletmelerin gelmesiyle fayda görüyoruz. Hem turizm açısından, hem yerli halkımızın alışveriş yapması açısından; hijyenik, fiyatları da uygun güzel bir işletme. Hayırlı olsun diyorum, Fethiye’mize arkadaşımıza, işletmemize, esnafımıza hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı. 

İSTİHDAM SAĞLAYACAK
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Cemal kardeşimi tebrik ediyorum. Hele bu zamanda böyle bir işyeri açtığı için kendi girişimci ruhu için teşekkür ediyorum. Kardeşimizin Denizli bölgesinde bir imalathanesi var, burada 40-50 kişiyi çalıştırıyor. Fethiye’deki şubede de en az 5-6 kişiyi çalıştıracak, iş verecek aş verecek. Tabi ki bu pandemi döneminde COVİD-19 nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldır esnaflarımızın bazıları kapalı, şimdi açmaya çalışıyoruz. Devletimiz bir nebze olsun destek olmaya çalıştı. Tabi ki hep beraber el ele vererek bu hastalığın üstesinden gelmemiz lazım. İnşallah bu turizm sezonu da hayırlı olur diyorum. Bir haber duydum Rusya’dan turist gelmeye başlayacak. İnşallah ardından İngilizlerde gelmeye başlar. Turizm Fethiye’mizde bölgemizde canlılık kazanmaya başlar diye düşünüyorum. Ben Cemal kardeşimi bu girişimcilik ruhu için destekliyorum. Bu önemli dönemde bu işyerini açması benim için çok manidardır. Bu satış mağazamızın Fethiye’mize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de
Ersancak, Leblebi ve Kuruyemiş ile Fethiye'de

Bakmadan Geçme