ERICK NEAL BU AKŞAM BEŞKAZA'DA

Fethiye Belediyespor'un geçen sezon gösterdiği başarılı performansta önemli pay sahibi olan Erick Neal bu akşam Dalaman havaalanına inerek takıma katılacak.

  • 1355
ERICK NEAL BU AKŞAM BEŞKAZA'DA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Belediyespor’a geçen sezon başında transfer olan, 15 Mart 1995 doğumlu, 1.78 mt boyundaki oyun kurucu Erick Neal, Fethiye ile anlaşmasını yenilemişti. Taraftarların “Magıc Erick” ismini taktıkları Erick Neal, geçen sezon oynadığı maçlarda ortalama 34.03 dakika oyunda kalırken, 17.79 sayı, 5.58 ribaund, 8.96 asist, 1.92 top çalma, 3.25 top kaybı ortalamalarını yakalamıştı.

Öte yandan, Fethiye Belediyespor’dan Erick Neal ve De Angelo Riley, Avrupa’nın en önemli basketbol bilgi ve istatistik sitesi eurobasket.com’un geçen sezonki “TBL’deki en iyi yabancı 5” kadrosuna seçilmeyi başarmışlardı. Dallas’tan gelen Erick Neal’in bu akşam saat 20.00 sularında Dalaman’da olması bekleniyor.

YENİ TRANSFERLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI 
Geçen yılın başarılı Başantrenörü Alkım Ay ile sözleşme tazeleyen ve kadrosunu gençleştiren Fethiye Belediyespor’da, Konyaspor’dan alınan Tufan Önen, İbrahim Yıldırım ve Fırat Töz, Budo Gemlik’ten alınan Murat Can Esen, Mamak Belediyespor’dan transfer edilen Mustafa Baştürk, Beşiktaş’tan Ege Cem Sun, Kosova’dan Ergin Krosha Fethiye’ye gelerek sezon öncesi çalışmalarına başladılar.

ERICK NEAL BU AKŞAM BEŞKAZA'DA

Bakmadan Geçme