Erick Neal 'Aynı Ruhla' geri döndü

Fethiye Belediyespor'un geçen sezon gösterdiği başarılı performansta önemli pay sahibi olan Erick Neal Fethiye'ye döndü. Dalaman Havaalanında Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş, Genel Menajer Gökhan Çelik ve bir grup taraftar tarafından karşılanan Erick Neal'in ilk sözleri 'Merhaba Beşkaza! Sizi çok özledim. Şampiyon Fethiye' oldu.

  • 827

Fethiye’ye döndüğü ve yeniden Fethiyeli basketbolseverlerin önünde oynayacağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Magic Erick geçen sezon oynadığı maçlarda ortalama 34.03 dakika oyunda kalırken, 17.79 sayı, 5.58 ribaund, 8.96 asist, 1.92 top çalma, 3.25 top kaybı ortalamalarını yakalamıştı. Erick Neal ve takımın diğer yabancısı De Angelo Riley, Avrupa’nın en önemli basketbol bilgi ve istatistik sitesi eurobasket.com’un geçen sezonki “TBL’deki en iyi yabancı 5” kadrosuna seçilmeyi başarmışlardı.

TAKIM YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR
Geçen sezonun başarılı Başantrenörü Alkım Ay ile sözleşme uzatan ve kadrosunu gençleştiren Fethiye Belediyespor’da, Konyaspor’dan alınan Tufan Önen, İbrahim Yıldırım ve Fırat Töz, Budo Gemlik’ten alınan Murat Can Esen, Mamak Belediyespor’dan transfer edilen Mustafa Baştürk, Beşiktaş’tan Ege Cem Sun, Kosova’dan Ergin Krosha; Fethiye’ye gelerek sezon öncesi çalışmalarına başladılar. 

GEÇEN SEZONKİ BÜTÇEYİ AŞMAK İSTEMİYORUZ
Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş yaptığı açıklamada, “Takım koçumuzun ince eleyip sık dokuyarak tespit ettiği bazı oyuncularla temaslarımız sürüyor. Döviz fiyatlarındaki zıplamaya rağmen, geçen seneki bütçemizi aşmadan bir takım kurmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Taraftarlarımıza lâyık, sert, mücadeleci ve genç bir takım kuruyoruz. Şu an en yaşlı oyuncumuz sadece 31 yaşında. Yaşlı, müzmin sakat ya da basketbol oynamayı kafasında bitirmiş oyunculara verecek bir kuruşumuz bile yok” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme