Ergun, 'Basın kamu görevidir'

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun beraberinde Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Koray Hayvacı, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte SED Medya'yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde de bulunuldu. Ergun, 'Basın çok önemli bir kamu görevidir. Vatandaşlara en doğru haberi iletme adına özverili bir çalışma içerisindesiniz' diye konuştu. 

  • 1152
Ergun, 'Basın kamu görevidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi ve FRT FM’i bünyesinde bulunduran SED Medya’ya hem hayırlı olsun hem de teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirten İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, basının kamu görevi olduğunu ifade etti. Fethiye Aktüel Dergisi için ilk siyasi röportajını Ergun ile yaptığını söyleyen SED Medya Sahibi Seda Köktener, “Vekilimiz her zaman halkımızın içinde. Başkaları gibi vekil masasında değil de sayın vekilim bunu çok güzel uyguluyor; Muğla’nın çeşitli yerlerinde kahvelerde, ilçelerde ve mahallelerde vatandaşlar ile bir araya geliyor. Oy versin veya vermesin seçmenin ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunlarını dinlemek için her zaman sahalarda olmuştur” ifadelerini kullandı. 

BAŞARILAR DİLİYORUM
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun yaptığı açıklamada, “Bu hem bir hayırlı olsun hem de teşekkür ziyareti. 8-9 yıl önce Seda Köktener’in yaptığı bir röportaj vardı. Kendisinin de ilk siyasi röportajıydı. Tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Basın çok önemli bir kamu görevidir. Vatandaşlara en doğru haberi iletme adına özverili bir çalışma içerisindesiniz. Dolayısıyla bir kuyumcu titizliği ile haberleri ele almak zorundasınız. Bu görevi başarıyla sürdürüyorsunuz aynı şekilde devam ettireceğinizden de eminim. Sizi yıllardır tanıyorum. Başarılar diliyorum. Bize düşen neyse biz elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE 
Seda Köktener ziyaret için teşekkür ederek, “2009-2010 yılında ilk siyasi röportajımı kendileri ile yapmıştım. O zaman da Muğla Milletvekiliydi… Hatta biraz da heyecanlanmıştım. Şimdi var olan vekillere bakıyoruz, seçilene kadar vekil sıfatıyla dolaşıp; sonra masalarında oturup mecliste vekillik yapıyorlar. Halkın ve basının isteği vekillerin seçildikten sonra bölgelerinde gezmeleri… Başkaları gibi vekil masasında değil de sayın vekilim bunu çok güzel uyguluyor; Muğla’nın çeşitli yerlerinde kahvelerde, ilçelerde ve mahallelerde vatandaşlar ile bir araya geliyor. Oy versin veya vermesin seçmenin ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunlarını dinlemek için her zaman sahalarda olmuştur. Kendilerinin az önce ifade ettiği gibi vekillik ve siyaset onurlu bir iştir. Bu onurlu davranışlarını da yakından takip ediyoruz. Keşke her vekilimiz Sayın Ergun gibi halkın içinde olsa. Vekillik dönemlerinde hep halkın nabzını tutsalar... Bu anlamda özverilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme