• Haberler
  • Güncel
  • Erdoğan, 'Otoparkların ücretli olması bizim için büyük avantaj'

Erdoğan, 'Otoparkların ücretli olması bizim için büyük avantaj'

Muğla'nın Fethiye ilçesinde MUTTAŞ'ın işleteceği yol üstü otoparkların ücretleri belli oldu. Fethiye'de esnaflık yapan Mevlüt Erdoğan konuyla ilgili düşüncelerini aktardı.

  • 830

Erdoğan, 'Otoparkların ücretli olması bizim için büyük avantaj'

Muğla’nın Fethiye ilçesinde MUTTAŞ’ın işleteceği yol üstü otoparkların ücretleri belli oldu. Fethiye’de esnaflık yapan Mevlüt Erdoğan konuyla ilgili düşüncelerini aktardı.

MUTTAŞ’ın işleteceği yol üstü otoparkların ücretleri belli oldu. Muğla’nın Fethiye ilçesinde 0-20 dakika ücretsiz, 20 dakika-1 saat 20 TL, 1 saatten sonra her saat başına 30 TL ilave edileceği kaydedildi. Fethiye’de esnaflık yapan Mevlüt Erdoğan konuyla ilgili düşüncelerini aktardı.

Erdoğan, 'Otoparkların ücretli olması bizim için büyük avantaj'

Erdoğan yaptığı açıklamada, “Şunu söyleyebilirim otoparkların ücretli olması bizim için büyük avantaj. Gelen müşterilerimiz park yeri bulabiliyorlar. Diğer şekilde olduğu zaman park yeri bulunmuyor. Müşterilerimiz bu durumdan rahatsız oluyorlar. Araçlarını park edemiyorlardı. Bu uygulamadan biz çok memnunuz. İlgililere çok teşekkür ederiz. Fethiye’ de park sorunu vardı o da kalktı artık. Trafik sıkışma konusu vardı oda kalktı. Bu sıcaklarda herkes mağdur oluyordu ama bu uygulamayla birlikte bu sorun ortadan kalktı” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme