Erdoğan, 'Kökten seçilmeden hizmeti müjdeledi'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in kürsüde elini kaldıran, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğlalılara tanıttı. Erdoğan Muğla Mitinginde yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet KÖkten'e destek istedi. Muğla'da yaklaşık 50 bin katılımcının yer aldığı mitingde Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yoğun alkış aldı.

  • 1018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethiye Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i de kürsüye davet ederek, tüm Muğla'ya Fethiye Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı olarak tanıttı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeni ile Menteşe’deki Atatürk Bulvarında Muğla Mitingi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen mitinge; AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz, AK Parti İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz ve Yönetim Kurulu üyeleri , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.  

"İKİ KÖRFEZİ TEMİZLEYECEK GEMİLER BÖLGEYE ULAŞTI"

Muğla Mitinginde Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala birer konuşma yaptılar. 

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fethiye ve Marmaris Körfezi'nin balçıktan temizlenmesi için iki tarama ve dip temizleme gemisi dün bölgeye ulaştı, çalışmalarına bu hafta başlıyor.

Şehrimizi gerçek belediyecilikle buluşturmak istiyoruz. Bu konuda kimse bizimle yarışamaz. Belediyecilikteki birikimimizle Muğla'nın emrindeyiz. Alt yapıdan imar sorunlarına kadar projelerimiz hazır. Muğla körfezinin halini görüyorsunuz. Nasıl koktuğunu görüyorsunuz. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı inşallah güven alırsa bizi tutana aşk olsun. Muğla'yı daha güzel bir geleceğe hazırlayacağız” şeklinde konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme