Erdil, 'Deplasmanda alınan 1 puan iyidir'

Karaman Futbol Kulübü Teknik Direktörü Cihan Erdil, 1-1 berabere kaldıkları Fethiyespor maçının ardından duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

  • 845
Erdil, 'Deplasmanda alınan 1 puan iyidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaman Futbol Kulübü Teknik Direktörü Cihan Erdil, 1-1 berabere kaldıkları Fethiyespor maçının ardından duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı. TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15. Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Karaman FK 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından konuşan Karaman Futbol Kulübü Teknik Direktörü Cihan Erdil, "Öncelikle iki takımıda tebrik ediyorum, Bu zor hava şartları ve zeminden dolayı mücadele çok iyiydi. Mücadelenin yanında oyunsal anlamda zaman zaman düştüğümüz dönemler oldu ama iyi pozisyonlar ürettik, 1-0 öne geçmemize rağmen 2 yapabilirdik. Rakibimizin özellikle forvet oyucusu Murat girdikten sonra birazcık daha rakip o bölgede etkili oldu, geçişleri iyi hazırladılar, ondan sonra bir penaltı golü yedik. Basit bir hatayla gelen penaltı golünden sonra 1-1 oldu, ve her iki tarafında 1-1’ den sonra pozisyonları vardı, ama iki tarafta değerlendiremedi. Bizim açımızdan deplasmanda alınan 1 puan iyidir, Son 4 haftada da 2 galibiyet 2 beraberliğimiz var, iyi bir çıkış yakaladık, bunu devam ettirmek istiyoruz. Ayrıca Fethiyespor’a başarılar diliyorum bundan sonraki maçlarında" ifadelerini kullandı.

Erdil, 'Deplasmanda alınan 1 puan iyidir'

Bakmadan Geçme