Ercan Balcı partisinden istifa etti 

Demokrasi ve Atılım Partisi Muğla Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ercan Balcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Balcı istifa gerekçesi olarak Andımızın kaldırılmasına DEVA Partisi'nin de destek vermesini gösterdi.

  • 5713
Ercan Balcı partisinden istifa etti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin önde gelen siyasetçileri arasında yer alan Ercan Balcı, Andımızın kaldırılmasına DEVA Partisi’nin de destek vermesi nedeniyle parti üyeliğinden ve Muğla Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti. 

DEVA Partisi üyeliği ve il başkan yardımcılığı görevinden istifasını sosyal paylaşım sayfasından açıklayan Ercan Balcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi; 
“Bugüne kadar siyaseti kendim ya da çevremin çıkarına ve menfaatine göre değil, her daim son Türk Devleti’nin, Atatürk Cumhuriyeti’nin menfaatine ve bekasına göre yaptım. Bu yüzden kırmızı çizgim olan Andımız, İstiklal Marşımız, Türklüğümüz, Bayrağımız, Devletimiz ve Atatürk Cumhuriyeti ile zoru olan partiler ile asla ve kata işim olamaz. Hatta böyle partilerin karşısında, şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada cürmümce Babadağ ve Mendos dağlarımız gibi dimdik duracağımın bilinmesini isterim. O yüzdendir ki, geçen hafta itibarıyla hiç bir parti ile ilişkim kalmamıştır. Hiç kimsenin yanlışına, günahına ortak olmam, olamam. Dini, dili, milliyeti, ırkı ne olursa olsun Vatanımı, Devletimi, Bayrağımı, Andımızı, İstiklal Marşımızı seven, birliğimizi dirliğimizi isteyen, Atatürk Cumhuriyeti’ne bağlı herkese sağlıklı huzurlu keyifli bir gün dilerim.”

Bakmadan Geçme